Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 43

IMG_4832


veckans planer: 

Den här veckan står det en massa roligt på schemat. Det kommer bli mycket kvällsaktiviteter och jag har ju mitt event med Oriflame på torsdag och är så exalterad över att ni är så många som redan osat. Det ska bli sjukt kul att träffa er! Även på onsdag är det eventkväll och då ska jag på ett event för Marc Jacobs Beauty som jag är ambassadör för. Jag har en middag inplanerad med Johan, ett veterinärbesök med Charlie, veckomöte med Liv, det är lanseringsfest för ett nytt tv-program och så ska jag äntligen till frisören och fixa håret.

veckans måste: 

ok, om vi bortser från jobbmåsten så är min kost näst högst upp på listan. Jag har verkligen ballat ur de senaste veckorna. Jag är ju vad jag kallar för en riktig sockerist och blir otroligt sockerbeorende i perioder. Jag brukar förespråka att man ska äta när man är sugen och vad man är sugen på men i mitt fall kan det då sluta med att jag äter kardemummabullar till lunch och lösgodis till middag. Jag byter ut alla dagens mål till socker och jag om någon vet hur dåligt det är för min kropp! Så det måste jag ta tag i den här veckan! Extremdieter fungerar dock inte för mig, om jag måste äta enbart nyttigt i en vecka eller två så kommer jag vara så trött på det efter ett tag så att jag återgår till min sockerdiet. Så något mellanting siktar jag på, jag ska åtminstone försöka få i mig en nyttig juice, en sallad och någon frukt varje dag.

veckans bästa: 

att jag just nu befinner mig ute på landet. Jag ligger i sängen, i vårt nya sovrum med utsikt över träden och vattnet. Jag hade inga möten inbokade idag och tänkte bara ägna mig åt bloggen så jag bestämde mig för att stanna kvar här idag. Det är så härligt och snart tänkte jag gå en lång promenad med Charlie. Jag får så mycket gjort när jag arbetar härifrån och hur mycket jag än älskar vårt kontor på No18 och Michaela, Petra och Daniel, så är det riktigt skönt med sådana här dagar ibland. Jag behöver inte göra mig iordning om jag inte vill, jag har inga möten som avbryter mitt arbetsflow och inga roliga människor runtomkring mig som jag vill prata med. Perfekt en dag som denna!

veckans sämsta: 

med risk för att låta ytligt samt att få det att framstå som att jag inte har några värre problem än så här (det vet ni ju att jag har) så måste jag säga mitt hår. Det var fem månader sedan jag var hos frisören och det tror jag inte har hänt någon gång under de senaste tio åren. Jag döljer mina slitna toppar med hjälp av min värmeborste och lägger allt hår på samma sida för att det inte ska synas hur tunt och stripigt det är. I morgon ska jag äntligen ta mig tid att besöka världens bästa Malin och jag längtar!

veckans tips: 

det inlägget kommer ju som vanligt i slutet av arbetsveckan men redan nu vill jag tipsa om att det i morgon kommer upp en liten caféguide här i bloggen. Jag och Liv kör ju en hel del möten på olika caféer och restauranger, dels för att vi tycker det är härligt så klart, men också för att vi tar bilder och förbereder lite Stockholmsguider till bloggen. Jag får så otroligt många frågor om shopping, uteställen, restauranger och caféer i Stockholm och det kommer komma tips allt efter som. Till slut är tanken att de här inläggen ska bli en enda lång och härlig Stockholmsguide. Så nu vet ni det! Fortsätt gärna att fråga vad ni vill veta och så svarar jag med inlägg och bilder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Varifrån kommer din weekly planner- sheet?? Verkar kanon! 🙂

  Sofia 2016-10-24 22:51:23
  Svara
 • Lycka till hos frisören!
  Dämpa det gula så bliru så snygg!

  Bevka 2016-10-24 21:27:04
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry