Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

stylingtips fest


inlägget presenteras i samarbete med Cubus

IMG_4349IMG_4368

svarta jeans Cubus här // svart linne Cubus här // Valentino skor // Saint Laurent väska

Jag älskar att klä upp mig till fest men det absolut viktigaste för mig för att jag ska ha en rolig kväll, det är att jag känner mig bekväm. Svart funkar alltid och de här svarta byxorna och ett svart linne fungerar lika bra att ha på kontoret under dagen.

Och för att känna sig mer uppklädd på kvällen så brukar jag satsa på detaljer och accessoarer. Ett par högklackade skor, gärna ett par som sticker ut lite, en fin kuvertväska och ett smycke, i det här fallet en choker som verkligen lyfter hela outfiten.

IMG_4418IMG_4426

klänning Cubus här // overknee stövlar Stuart Weitzman // kuvertväska Saint Laurent

Jag brukar alltså vänta med att bestämma vad jag ska ha på mig inför en fest till samma dag eller precis innan. Ganska ofta väljer jag lika gärna en klänning om det är vad jag känner mig bekväm i för tillfället.

Den här modellen älskar jag, den är stilren och enkel men känns genast mer festlig i det här materialet med glitterdetaljer. Nu när det är höst kan det bli kallt att gå barbent men jag väntar gärna med strumpbyxor så länge jag kan och då är ett bra tips att slänga på ett par overknee-stövlar för att hålla värmen. Ett par stora örhängen i silver och festlooken är klar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind