Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

före och efter – matsalen

IMG_3604IMG_3601-1 IMG_3598


Nu ska ni äntligen få se hur matsalen ser ut här på landet. Jag har tyvärr ingen bild av hur det såg ut innan för den här delen av huset fanns inte. Som ni vet så tog vi bort vinden och isolerade taket, det var väldigt lågt i tak innan och det jag älskar mest med huset nu efter vårt nya sovrum, det är takhöjden.

Matsalen fanns alltså inte tidigare och där den står idag var det en uteplats med tak över. Vi valde istället att bygga in uteplatsen till matrum och nu känns hela den här våningen mycket större och rymligare, både tack vare takhöjden men också för att vi byggde ut och fick några kvadratmeter extra.

Bordet och stolarna (som ni ser är av olika modeller) är tillfälliga och vi vet inte riktigt vad vi ska ha där i stället. Jag gillar verkligen bordet men det är tyvärr i ganska dåligt skick så vi får se hur vi gör, helst av allt vill jag hitta ett liknande bord.

Det är så fint med stora, massiva träbord och jag älskar att det är så långt så att man får plats många runt det. Mattan är ett riktigt fynd från Ikea och den kostade runt 1000-lappen. Jag gillar det fina mönstret och att den är ljus och blå.

Lampan är min stora favorit, den heter Nemo Cassino Crown Major och hur snygg är inte den? Jag avgudar verkligen den, så stilren och majestätisk och den gör sig så bra ovanför matbordet. Vad tycker ni?


Vill du läsa mer?

→ Före- och efter – sovrummen

→ Före- och efter – vardagsrummet

→ Före- och efter – köket 

→ Gröna växter till hemmet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken underbar matsal!

  Karin B 2016-10-29 20:29:36 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Wow vilket rum!!! Och vilken utsikt! Förstår att ni älskar det..!
  Och lampan är också jättefin – stilren men ändå pampig och annorlunda!

  Anna 2016-10-23 22:35:20
  Svara
 • Fint men borde du inte vrida bordet så att alla har möjlighet till fin utsikt och inte bara de på ena sidan? Bara en tanke.. 🙂

  Kristina 2016-10-23 20:06:24
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Bra input och min kille tyckte först att vi skulle ha ett runt bord men jag älskar långbord och tyvärr är matrummet rektangulärt så det går inte att ställa vårt bort på andra hållet för då når det för långt fram mot soffan. Men tack för tipset!

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:49:55
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry