Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

satsa på lack i höst

Patent-collage-980x700

affiliatelänkar –  lackboots Henry Kole här // kuvertväska i lack Filippa K här // kjol Bikbok här // sneakers NA-KD här // lackbyxor Stand official här 

Hej fredag! Hur mår ni idag? 

Jag tycker det ska bli så mysigt med helg och jag ska försöka att verkligen ladda upp batterierna för nästa vecka är fullspäckad. Har jag tid över tänkte jag även se om jag kan hitta ett par fina lackbyxor eller boots. Om någon hade sagt till mig i våras att jag skulle haka på lacktrenden i höst så hade jag nog bara skrattat, haha.

Men nu tycker jag att det är så fint till rätt outfit och jag är jättesugen på ett par boots, t.ex. de här ovan från Henry Kole eller ett par lackbyxor. Med en stor stickad tröja till balanserar man det väl och precis som t.ex. läderbyxor kan det verkligen göra en hel outfit så mycket roligare och mer intressant.

Här ovan hittar ni lite av mina favoriter som finns i butik nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Linn!

  Jag har tänkt på lackbyxor ett tag och ditt inlägg övertygade mig, gillar din stil 🙂 Byxorna känns ganska vågade men jag tror inte jag kan låta bli. Tror du man kan ha dem till vardags och så? Men 3500:- kan jag inte lägga ut… har du tips på billigare variant nånstans? kram!

  Lina 2016-12-05 21:54:30
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Åh jag vet, de är så fina men jag hoppade också att köpa dem då det kändes lite för dyrt för ett par byxor som man kanske endast använder 1-2 säsonger. Det har funnits ett par på H&M, Zara har ett par också vet jag men de är lite pösigare i modellen. På mig satt de inte alls snyggt men kanske blir snyggare på dig. Hoppas du hittar några 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-08 16:17:24
   Svara
 • Älskar bootsen!

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-22 12:38:45 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Hej Linn!

  Jag och min syster ska tillbringa en helg i Stockholm om två veckor. Vet att du tidigare har tipsat om bra restauranger i Stockholm men hittar inte igen det inlägget, var hittar jag det? Tack för en jätte bra blogg, alltid så välskrivna och intressanta inlägg!

  Kram!

  Sara 2016-10-22 11:09:50
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh jag minns faktiskt inte vilket inlägg du syftar på men om du klickar här http://linnherbertsson.metromode.se/tag/stockholm/ så kommer du till min tag med alla inlägg jag skrivit om Stockholm med allt från restauranger till caféer och utflyktsmål. Några andra restaurangtips om ni är här är Italiano Papa, Bardot, Sturehof, Nosh and Chow, The flying Elk, Råkultur, Vassa Eggen, PA Co, Miss Voon, Farang, Punk Royale och Zink Grill. Lite beroende på vad ni är ute efter men googla dem, jag ska göra en mer utförlig restaurangguide så fort jag hinner. Ha en fin helg i Stockholm, kram!

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:49:33
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry