Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kick flares och leopardkappa

IMG_3907IMG_3939IMG_3892IMG_3941IMG_3953

väska Saint Laurent // ankelstövlar här(adlink) // leopardkappa här(adlink) // polotröja H&M // kick flare byxor här(adlink) 

Foto: Liv Hedman

Nu ska vi kila iväg på after work på Urban Deli med resten av Metro Mode-gänget! Jag ville bara snabbt få upp resten av bilderna från den här outfiten. Här ser man byxorna tydligare och jag är alldeles förälskad i kick flares för tillfället. Däremot blir det lite kallt nu under hösten så jag har införskaffat ett par ankelboots med lite högre skaft. Jag älskar de här från Nelly, de är så sköna och känns som ett par strumpor när man drar på sig dem!

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Funkar skorna bra till mer tighta jeans också? 🙂

  Andrea 2016-10-20 22:05:14
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Jag har faktiskt på mig de här skorna idag också men idag har jag ett par utsvängda byxor som de fungerar jättebra till. Jag har däremot inte använt dem till mer tighta jeans ännu men ska försöka fånga det på bild när jag väl gör det så du får se hur det ser ut.

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:49:02
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry