Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kick flares och leopardkappa

IMG_3907IMG_3939IMG_3892IMG_3941IMG_3953

väska Saint Laurent // ankelstövlar här(adlink) // leopardkappa här(adlink) // polotröja H&M // kick flare byxor här(adlink) 

Foto: Liv Hedman

Nu ska vi kila iväg på after work på Urban Deli med resten av Metro Mode-gänget! Jag ville bara snabbt få upp resten av bilderna från den här outfiten. Här ser man byxorna tydligare och jag är alldeles förälskad i kick flares för tillfället. Däremot blir det lite kallt nu under hösten så jag har införskaffat ett par ankelboots med lite högre skaft. Jag älskar de här från Nelly, de är så sköna och känns som ett par strumpor när man drar på sig dem!

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Funkar skorna bra till mer tighta jeans också? 🙂

  Andrea 2016-10-20 22:05:14
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Jag har faktiskt på mig de här skorna idag också men idag har jag ett par utsvängda byxor som de fungerar jättebra till. Jag har däremot inte använt dem till mer tighta jeans ännu men ska försöka fånga det på bild när jag väl gör det så du får se hur det ser ut.

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:49:02
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind