Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 42

IMG_3828

veckans planer: 

I veckan har jag flera samarbeten som ska förberedas, jag ska ta bilder, skriva texter och ett samarbete kommer involvera er läsare vilket alltid är de roligaste samarbetena. I morgon har Fia och Petra ett yogaevent på morgonen och sedan ska jag hålla mig hemma mellan 12 – 15 så att jag kan ta emot ett bud  (värdelöst när man inte kan få en exakt tid eller leverans på kvällen) med lite grejer till vårt sovrum på landet.

Jag och Liv ska ha möte så det får bli hemma hos mig istället för på kontoret I guess. Jag ska äta lunch med både Fia, Sandra och på fredag ska jag och några andra härliga tjejer äta lunch hos Lindex. Det blir max två möten per dag den här veckan så jag ser fram emot att jobba ikapp lite grejer som jag inte hann med förra veckan. Helgen kommer spenderas på landet bortsett från lördag kväll då Susannah och Oscar har hemmafest, de ska nämligen flytta till Australien. Väldigt tråkigt men så kul med hemmafest!

veckans måste:

Ingen är perfekt, och förra veckan bröt jag mot mitt löfte att lämna kvar min dator på kontoret i princip varje kväll. Jag arbetade från tidiga morgnar till sena kvällar eftersom många timmar spenderades på olika möten och presskontor. Jag läste någonstans i morse (jag kan inte komma på var?) att kroppen inte kan skilja mellan positiv och negativ stress och jag tycker ju det mesta jag gör är otroligt roligt men jag försöker vara försiktig. Den ena bloggaren efter den andra går in i väggen som ni kanske har märkt och jag vill inte hamna där. Det är svårt att skilja mellan jobb och fritid när man jobbar med sociala medier och därför har jag lovat mig själv att jag måste lämna kvar datorn på kontoret samtliga kvällar den här veckan.

veckans borde:

Den här veckan borde jag ta mig tid att skypea med mina vänner som inte bor i  Stockholm för det var ett tag sedan, boka flyg inför en resa jag och Mattias ska på i höst, lämna in kläder hos skräddaren, skriva klart ett inlägg om sorg som jag har påbörjat, beställa en soffa till sovrummet på landet, rensa och slänga grejer hemma i lägenheten, köpa glödlampor så vi kan få bättre ljus på kontoret…. Haha, ja det tar aldrig slut och jag hade kunnat fortsätta i evigheter men jag blir glad om jag lyckas kryssa av bara några av punkterna på min bordelista!

veckans roligaste:

På onsdag ska vi ha after work med alla bloggare på Metro Mode, det ska bli så kul för annars ses vi ganska sällan. Petra har tagit på sig rollen som mood manager och på onsdag kommer bl.a. reklamombudsmannen och pratar om hur man märker samarbeten på rätt sätt i bloggar och andra forum. Jag har ganska bra koll på det redan men jag har några frågor som jag inte lyckas läsa mig till på nätet och jag kommer berätta mer för er när jag har fått mina svar. Det är viktigt för mig att ni vet att alla mina samarbeten som jag får betalt för att göra är korrekt märkta och att ni aldrig känner er lurade när här i min blogg!

veckans tråkigaste:

Jag var ju hos veterinären med Charlie för bara en vecka sedan och allting gick bra men idag på kontoret upptäckte jag en liten knöl (som jag tror är en fettknöl) under hennes hud. Även om det kanske är ofarligt så vet ni vad den där lilla hunden betyder för mig så jag ska boka en tid hos veterinären redan i veckan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hoppas att allt går bra med Charlie 🙁

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-18 07:26:40 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Plutt Charlie

  Eeva Campbell 2016-10-17 22:21:36
  Svara
 • så kul att få se dina veckoplaner så här, AW:n kommer nog bli himla najs 😉 hoppas det går bra med vovven också! kram

  ISA 2016-10-17 20:22:55 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Min hund har också haft små knölar under huden, 3 gånger dessutom. De har opererats bort varje gång och visat sig vara godartade tumörer. Tydligen väldigt vanligt men förstår din oro till hundra procent.

  Madeleine 2016-10-17 20:19:26
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Tack fina du för din omtanke, det betyder så mycket och Charlie är ju vår lilla bebis. Jag ville bara berätta att vi var hos veterinären igår och knutan sitter i huden och var lika liten som ett knappnålshuvud så de kunde inte sticka i den för att ta cellprov. Veterinären tyckte dock att den kändes väldig rund och avgränsad vilket tyder på att det antingen är något godartat eller en talgkörtel som är inflammerad. Vi ska hålla den under uppsikt och känna på den varannan vecka och blir den större så får vi komma tillbaka så att de kan ta ett prov på den och eventuellt ta bort den. Tack igen för ditt stöd!

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:46:57
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry