Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

randoms från pressveckan SS17

IMG_4123

Pressveckan i Stockholm har nått sitt slut och här kommer lite random bilder från våra dagar då jag och Liv har varit runt på olika presskontor och kikat på lite nyheter som kommer till våren. Och hur fint är det inte hos Assefa Communication på Linnegatan? Många presskontor huserar i lokaler som hade varit riktiga drömlägenheter. Högt i tak och stukatur, så fint!

IMG_3741

Hos Polhem PR på Sveavägen var kontoret fullt av inredningsinspiration. Hur fin dukning till landet? De har bl.a. Indiska och Royaldesign som kunder.

IMG_3744

Snygga boots och vans (vad heter den modellen egentligen? Jag vet att vans som jag kallar det för egentligen är ett märke) från Rizzo. Jag är så sugen på ett par boots i ormskinn redan nu i höst!

IMG_4118

Jag kikar in en camouflagejacka hos Assefa…

IMG_4008

…och överallt står vackra blomsterarrangemang! Tänk om man alltid kunde ha så här fina blommor hemma!

IMG_4086

Mycket färglada plagg i vår, de här spanade vi också in hos Assefa och de är från 2nd Day. Jag har inte så bra koll på det märket sedan tidigare men hittade så mycket härliga kavajer och tröjor så jag ska spana in 2nd Day lite närmre nästa gång jag går på stan.

IMG_3733

Så fint med grått och gammeldagsrosa hos Polhem PR. Jag har beställt en kudde i rosa sammet till landet som ni ska få se när den har kommit. Jag tror det kommer bli riktigt fint till våra andra grå kuddar!

IMG_3976

Hos RMPR på Brahegatan fick vi testa sushirullar för första gången. Man tar en rulle som man lägger i en liten papperspåse och så får man en flaska med soja som man häller på efter varje tugga. Så smart och helt plötsligt kan man äta sushi när man är på språng.

IMG_3758

Här kikade vi på vackra klänningar från Victoria Chan och By TiMo hos Polhem PR! Jag älskar ju höstmode, stora stickade tröjor och boots, men visst är det ganska härligt med vår och sommar också?

IMG_3748

Vi åt en jättegod nudelsallad från Pepstop. Vi har en Pepstop-butik bara ett stenkast från kontoret på Riddargatan men jag brukar aldrig hitta något jag tycker är värt pengarna där, en ta-med-sallad för nästan 200 spänn liksom? Men jag kanske får ge dem en chans till för det här vara bara så gott!

IMG_4295

Fina Liv hos VASS PR som har ett av de finaste kontoren av alla pressbyråer, det är två våningar och en gigantisk balkong med utsikt över hela Humlegården och takåsarna på andra sidan. Magiskt!

IMG_4151

Hos Presskontakterna på Jungfrugatan fick vi testa något jag aldrig har ätit förut. Det är en donut med glass i. Jag tyckte det lät ganska osmakligt så jag tog min glass i en bägare istället men sedan blev jag nyfiken och smakade av Liv och det var så galet gott. Herregud! Från King Scoopa på Hornsgatan 156, de har säsongsavslutning i morgon så skynda dit om ni vill testa!

IMG_4156

Vi passade på att ta en paus och fika när vi sprang in i bästa Andreas hos Presskontakterna. En riktig liten glädjespridare!

IMG_3760

Fler drömmiga klänningar och tunikor från By TiMo…

IMG_4149

…och min Rocky Road-glass i bägare var inte heller fy skam!

IMG_4125

Jag föll pladask för de här vackra, avlånga örhängena från BOW, jag har aldrig sett det här smyckesmärket förut men älskar idéen med att man kan ta av de olika delarna och bära örhängena på olika sätt.


Och så var pressveckan över lika snabbt som den kom! Jag brukar inte gå på så många presskontor som i år men jag ville ta med Liv på så många som möjligt så att hon fick träffa folk och se hur det går till. Vi har haft så mysigt även om det blir ganska stressigt, ofta är det 5-6 presskontor man vill hinna med samma dag och vi hade bara eftermiddagarna på oss (vi gjorde ju även en liten film där ni kan få se mer av hur det ser ut under pressdagarna här i Stockholm, ni hittar den här).

Det har resulterat i mycket kvällsjobb den här veckan och jag har brutit mot mitt löfte att ta med datorn hem varje kväll i princip. Det har som jag misstänkte resulterat i stress och att jag vaknat jättetidigt varje morgon och inte kunnat somna om för jag har tänkt på allt jag måste ta tag i under dagen. Inte bra, så nästa vecka är det nya tag med mitt löfte om datorfria kvällar och det ska bli så underbart att åka bort på yoga retreat i helgen.

Nu ska jag göra mig i ordning för i kväll ska vi möta upp Stina och Kristian för en drink och sedan testa en ny restaurang som vår vän Uffe öppnar nästa vecka. Ha en fantastiskt helg kära ni! Jag är upptagen hela dagen i morgon men vi hörs på söndag igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Jag har frågor om Dubai..
  Var du där i november?
  Hur varmt var det?
  Klädtips mottages gärna!
  Tack för en trevlig blogg!

  Jennie 2016-10-16 11:57:38
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Tack för din kommentar och vad kul att ni ska till Dubai, jag antar utifrån dina frågor att ni kikar på att åka dit i november? Det ska jag och Mattias också nämligen, vi bokade förra veckan och åker dit fyra dagar i slutet av november. Jag har ju varit där flera gånger nu både privat och i jobbsammanhang och jag föredrar att åka dit i oktober-november eller mars-april. Då ligger temperaturerna på runt 26-28 grader dagtid och det är perfekt. Jag har några vänner som har varit där i december-januari och då är det lite kyligare (ungefär som svensk sommar sa min tjejkompis) och från maj t.o.m. september är där väldigt varmt så november är en jättebra månad skulle jag säga.
   I Dubai är det väldigt internationellt och många som bor där kan gå runt i urringat eller korta shorts men gör du det så var beredd på onda blickar. Jag föredrar att ta seden dit man kommer och har alltid med en sjal i väskan som jag kan ta över axlarna när vi rör oss utanför hotell och resorter (där man får klä sig som man vill) och jag älskar ju maxiklänningar så jag kör det eller byxor när vi t.ex. åker till shoppingmalls eller på marknad. Trevlig resa!

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:47:33
   Svara
 • Åh fina linn
  Har länge viljat testa sushi man äter så precis vet du vilket företag/restaurang som gör dom?

  Skulle verkligen uppskatta ditt svar!

  Elina 2016-10-16 10:34:16
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Jag gillar verkligen det konceptet också så jag mailade min vän som jobbar på RMPR och hon berättade att företaget heter Sushirullen och jag hittade Sushirullens hemsida sushirullen.se. De finns på bl.a. Drottninggatan, vid T-centralen och så har de även en cateringtjänst. Hoppas det ska smaka!

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:48:32
   Svara
 • Vart har du köpt din leopardkappa? Den är SÅ snygg!

  Emma 2016-10-14 23:41:56
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack, jag älskar min leopardkappa och använder den nästan lite för mycket, haha! Den är i alla fall från River Island och finns på bl.a. Nelly (affiliatelänk) här! Nu såg jag att den tyvärr bara finns kvar i storlek 32 där men kanske kan du hitta den i en RI-butik, lycka till!

   Linn Herbertsson 2016-10-26 12:46:40
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry