Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fredag

IMG_4261


Hej fredag!

Jag sitter med en kaffe i ena handen och med den andra tänkte jag gå tillbaka och svara på alla era kommentarer. Jag älskar när ni lämnar avtryck här i bloggen och jag läser alla kommentarer direkt men har inte hunnit svara på dem i veckan. Så om ni väntar på något svar vet ni att ni kan gå in och kika om en stund.

När jag är klar med det så ska jag ta en promenad med Charlie och sedan hoppa in i en taxi och åka till Södertälje för att hämta upp Johans bil som har varit på verkstad där. Jag och Cecilie ska ju på yoga retreat lördag till söndag och man kan varken ta tåg eller buss dit och vår bil är upptagen ute på landet. Först verkade det som att vi skulle bli tvungna att hyra en bil men så löste det sig i sista sekunden.

När jag kommer hem runt lunch tänkte jag köpa med mig något gott hem att äta och så ska jag jobba hemifrån i eftermiddag. Det var så länge sedan jag gjorde det och ni minns kanske hur trött jag var på att sitta hemma och jobba när jag var mellan kontor men nu ska det faktiskt bli riktigt mysigt.

Vi hörs lite senare när jag är hemma igen, ha en fin fredag så länge!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand