Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

veckans tips

Veckans tips…


→ Robert De Niro om Donald Trump!

Den här videon (klick!) med Robert De Niro är kanske lite väl magstark om ni frågar mig och jag gillar inte när man talar om våld och säger att man vill slå någon i ansiktet, haha. Men jag gissar att de flesta av er som läser min blogg inte heller har särskilt höga tankar om den obehagliga man som ofattbart nog fortfarande kan väljas till president för stormakten i väst. Nej, (nästan) alla medel är tillåtna i kampen för att förhindra att Donald Trump blir president, eller vad säger ni? Jag hoppas att vi möts av det fantastiska beskedet i november att USA får sin första kvinnliga president genom tiderna, och inte bara för att Hillary Clinton är kvinna utan för att hon också verkar otroligt vettig och kompetent, framförallt om vi nu ska jämföra henne med Donald Trump. Jag ryser nästan till när jag hör honom tala och ser honom på tv!


bästa podden


→ om du är nyfiken och vill veta mer om… allt!

När vi ändå diskuterar presidentval och amerikansk politik så vill jag tipsa om en av få poddar jag verkligen har fastnat för. Den heter Allt du velat veta och finns på bl.a. Acast! Är det någon som har lyssnat på den redan kanske? Jag har plöjt genom flera avsnitt och jag älskar konceptet med att varje avsnitt behandlar ett specifik ämne, t.ex. juridik, aktier, narkotika, meningen med livet osv. Jag måste erkänna att jag inte minns så mycket från skolan kring just amerikansk politik och ibland hänger man inte riktigt med i media när det talas om representanthus, senaten och vad som är vad. Då är avsnittet om amerikansk politik inför kommande presidentval ett hett tips. Där berättar de allt du velat veta om just det, och lite till! Nörden i mig blir alldeles exalterad, haha!


→ om du avskyr att vara bakfull!

Vem gör inte det? Ibland kanske det kan vara lite mysigt om man hänger med några vänner, tittar på film och äter en massa onyttig mat men i nio fall av tio gillar jag inte att vara bakis. Och ja, det är som alla säger, bakfyllan blir värre med åren. I mitt fall har en sorts kemisk bakfylleångest utvecklats de senaste åren, framförallt sedan min mamma och bror gick bort. Jag antar att ångesten och sorgen som kommer med det inte riktigt kommer överens med alkohol. Men jag tror att bakisångest har varit bra för mig, för jag dricker mycket mindre nu än vad jag gjorde förr.

Och kanske är det här för bra för att vara sant men förra veckan skrev Metro Mode om drycken Alcosynth. Ni kan läsa mer här (klick!) och Alcosynth är en dryck som ger samma effekt som alkohol men som ska vara helt ogiftig. Man slipper alltså inte bara undan bakfyllan utan även alla negativa hälsoeffekter som kommer med alkohol. Vad tror ni?


→ Your happy period och ekologiska tamponger

Ni kanske minns att jag för några månader sedan skrev om den här artikeln och att tamponger innehåller mycket miljögifter. På vår matbutik här i stan har de fortfarande inte tagit in ekologiska tamponger och för att slippa strula till det för mycket så testar jag nu en tjänst som heter Your Happy Period där 100% ekologiska tamponger levereras rakt ner i brevlådan. Först var jag lite orolig att jag skulle behöva hämta paketet på posten men det är tunt och kommer in genom vårt brevinkast, så skönt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur kan du stödja Clinton?
  Bara för att hon är kvinna?
  Hon gör narr av tjejjer som blivit sexualoffer, hon stödjer IS, hon är inblandad i 9/11…. läser du på?
  Och nej jag gillar inte Trumph heller.

  Sara Martinsson 2016-10-13 22:58:09
  Svara
  • Svar på Sara Martinssons kommentar.

   Måste instämma med Sara. Saker är inte alltid som man tror.. Givetvis vore det fantastisk med en kvinnlig president, men man måste också se upp så att inte andra krafter ligger bakom. Känns jobbigt med det här valet oavsett vem som vinner :-/

   ida 2016-10-14 20:20:07
   Svara
 • superkul med dessa tips! lite otippade och ovanliga saker ändå. Det där med bakfyllan.. det blir faaan så mkt värre med åren. Eller hur? nu tål man ju inget haha 😉

  ISA 2016-10-13 20:23:00 http://isabyl.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry