Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling: 3 presentkort á 1000 kronor på BestSecret

inlägget presenteras i samarbete med Best Secret

Skärmavbild-2016-01-23-kl.-01.38.12IMG_3715IMG_3688IMG_3709

Mina nya accessoarer kommer från BestSecret, skärp från Riani och solglasögonen från Gucci!

Hej vänner! 

Nu är det dags för en rolig tävling igen för jag har nämligen fått upp ögonen för medlemssidan BestSecret. Där kan man fynda över 30000 produkter från 3000 olika designers och märken som finns representerade är bl.a Balenciaga, Gucci, Dior, Karl Lagerfeld och Prada.

Jag älskar att förnya en jacka eller kappa med ett snyggt midjeskärp och det här läderskärpet från Riani hittade jag hos BestSecret till halva priset. Enda sättet att bli medlem hos BestSecret är att bli inbjuden av en annan medlem och jag har fått chansen att bjuda in er och ni kan registrera er via den här länken(klick!).


Tävling!

Jag har dessutom fått tre presentkort á 1000 kronor styck som jag får tävla ut till er läsare så att ni kan unna er lite rolig shopping, hur bra? Vill ni vara med och tävla så registrera er via min länk här (klick!) och lämna en kommentar under det här inlägget och motivera varför just du ska vinna. Jag väljer ut tre vinnare som kontaktas per mail på måndag den 17/10. Lycka till! 

♥ Det finns så mycket fint på Best Secret och utbudet är enormt, vill ni har lite mer inspiration så hittar ni ännu fler favoriter som jag har valt ut till MetroMode.se här(klick!)! Allt från ursnygga, lårhöga stövlar till höstens finaste kappor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Livet är tufft just nu.. En vinst skulle göra min dag! <3

  Johanna 2016-10-23 00:20:24
  Svara
 • Jag skulle otroligt gärna vilja vinna ett presentkort från Best Secret för att köpa något exklusivt till mig själv som belöning för att jag både studerar en kandidatexamen och driver ett eget företag parallellt. En av de sista kurserna jag läser nu på universitetet är modevetenskap och jag har därför tillåtit mig själv att få minnas att mode och design faktiskt är en av mina största passioner! Till sommaren när jag kan jobba heltid med mitt entreprenörskap kommer jag att kunna bejaka mitt modeintresse ekonomiskt igen, men just nu skulle presentkortet verkligen komma väl till pass! Skulle verkligen vara fantastiskt att vinna!

  mail: victoria.storm@outlook.com

  Linn, jag vill passa på att säga att du har en superbra blogg och du som fashionabel entreprenörska inspirerar mig verkligen!

  Victoria Storm 2016-10-17 12:44:04
  Svara
 • Har varit medlem på Best Secret en längre tid, men ännu inte haft möjligheten att kunna shoppa. Däremot har det varit många tillfällen då man sitter där och suktar efter allt det snygga 🙂 Håller tummarna för en vinst, för då kan jag också göra verklighet av allt det bästa denna sida erbjuder, och jag kan även då bjuda in fler som får chansen.

  Marie Rexeng 2016-10-17 10:35:34
  Svara
 • Åh en sådan härlig tävling! Läste lite övriga kommentarer o tänkte oj vad många fina som förtjänar en vinst så inte ska väl jag. Men så surfade jag runt och såg va mycket fint de har och att jag nog också skulle tävla. För vem vill inte få bli höstfin! Och efter en vår, sommar och höst med gravidillamående, graviddiabetes och havandeskapsförgiftning så vore de ett ljus i mörkret de sista gravid veckornas

  Nana 2016-10-17 01:53:33
  Svara
 • Hej Linn! Jag har registrerat mig och skulle önska vinna detta presentkort då jag behöver piggas upp efter en höst fullspäckad av plugg, plugg och plugg. Detta skulle verkligen vara en liten ljusglimt i vardagen för en student<3 KRAM och tack för en underbar blogg!

  Fanny 2016-10-16 22:16:55
  Svara
 • Hej Linn!

  Först och främst : tack! För att du alltid har så fina tävlingar för dina läsare. Det är inte många bloggare som orkar gå genom det besväret nu för tiden endast för sina läsares skull <3

  Varför jag vill vinna? Jag vill kunna unna min älskade mamma något fint som hon själv får välja ut. Allt jag vill är att hon ska få något fint som hon kan känna sig fin i! Jag själv är student och kan inte mer än önska att mamma fick njuta mer av det materiella här i livet- något hon får väldigt lite av. Därför hade jag blivit så lycklig om jag fick erbjuda henne ett sådant presentkort på hela 1000 kr!
  Håller tummarna ☺️

  Många kramar från Nadia

  Nadia 2016-10-16 19:33:43
  Svara
 • Hej Linn!
  Att hålla modeformen i höst med starka accessoarer känns givet i år! Jag tillhör dom som tycker att accessoarer verkligen kan göra under, accessoarer öppnar en hel värld av möjligheter och kan knyta ihop plagg med varandra och omvandla även den mest enkla looken till något unikt och intressant på nolltid. Kort och gott så skapar jag min egen stil genom mina accessoarer. Med detta sagt skulle mitt inre ”accessoar-galna jag” bli helt lyrisk av att få loss på just detta!
  Stor kram

  Malin 2016-10-16 10:58:30
  Svara
 • Jag är redan medlem på sidan hoppas jag har chans att vara med i tävlingen ändå.
  I början utav februari får jag mitt första barn som jag längtar efter så mycket, men med detta innebär det såklart att alla pengar går just nu till att köpa allt till honom blir en hel del när man inte har något sedan innan, därför hade jag blivit såå glad om jag hade fått unnat mig själv något nu i höstrusket som en förtidig julklapp ???
  Tack för en bra & inspirerande blogg.
  Kram Isabella

  Isabella 2016-10-16 09:27:21
  Svara
 • Hej Linn! Vi gick på Petri samtidigt, jag något år under dig, och jag har följt din blogg i måånga år! Du är en sann inspiration och jag besöker ofta din blogg bara för att hämta styrka och läsa några peppande ord. Jag har varit student länge och gör nu praktik (med scn), det hade varit en otrolig lyx med ett sånt här presentkort! Dessutom är det min och min tvillingsysters födelsedag på måndag när du ska avslöja vinnarna, vilken grej det vore! Många kramar

  karin sternäng 2016-10-15 21:33:17
  Svara
 • Först, tack för inbjudan! 🙂 Min motivering är att i det här höstrusket som är nu så hade att få unna sig ett nytt lite exklusivare plagg varit en dröm och en välkommen distraktion från tentastressen.

  Tove 2016-10-15 14:12:52
  Svara
 • Jag vill visa min omgivning vem jag verkligen är, en snygg men framför allt en stark och tuff kvinna därför en ”här–kommer-jag-väska”!

  Camilla 2016-10-15 12:59:26
  Svara
 • En ny vinterjacka står högst på listan, har redan snöat in mig på världens finaste från Tommy Hilfiger så ett litet bidrag hade jag inte sagt nej till 🙂

  Sanja 2016-10-14 19:30:01
  Svara
 • Om jag vinner ska jag köpa mig ett par overkneestövlar och dansa runt på gatan i dessa istället för att trampa runt i mina fotriktiga lågklackade boots. Det behövs lite mer glamour i vardagen!

  Katarina 2016-10-14 16:05:42
  Svara
 • ODE TILL HÖSTEN

  Hösten är här
  Den årstid som jag håller så kär
  Produktivitet och vackra kulörer
  Fina plagg hos många aktörer
  Om jag några av dem skulle få
  Så skulle jag över-medel må

  Yasmin 2016-10-14 15:14:12 https://twitter.com/yasmintilles
  Svara
 • Har registrerat mig och redan börjat sukta runt på sidan, mycket fint!!
  Jag skulle vilja vinna så att jag kan köpa mig en riktigt fin väska att bära dator och skolböcker i.
  Planen är att skola om mig och byta bransch, läskigt men oerhört spännande! 🙂

  Josephine 2016-10-14 14:41:33
  Svara
 • Åh jag skulle jättegärna vilja vinna då jag precis äntligen köpt en lägenhet o ska flytta hemifrån, så alla pengar lägga just nu bara på inredning, men skulle gärna vilja unna mig nånting annat till mig såhär när hösten kommit!
  kram

  Emelie eklind 2016-10-14 14:12:50
  Svara
 • Det här året har jag behövt spara, spara och spara. Jag och min sambo lägger det mesta av våra pengar just nu på ett gemensamt konto där de förhoppningsvis kan växa så vi får råd att köpa vårt första boendet ihop inom något år eller två. Det kommer förstås att kännas fantastiskt den dag vi flyttar ihop, men just nu känns det bara så trist att aldrig kunna unna sig något extra. Jag skulle bli så glad och tacksam om jag blev en av tre lyckligt utvalda!

  Trevlig helg – och tack för en bra blogg.

  Linnea 2016-10-14 13:33:49
  Svara
 • Jaha, varför ska jag vinna? Det är svårt då jag egentligen anser att alla är värda att få skämma bort sig själv och få en sån fin present som detta presentkort. Jag lever och jobbar för att vara en skillnad i ungdomars liv. Jag vill verkligen kunna vara den personen som gör skillnad, som säger att tack vare dig så fortsätter jag. Det är så tillfredsställande att var den som gör skillnad att vara delaktig i att förändra ett liv i positiv riktning. Jag upplever ibland att min yrkesroll och mina kläder inte riktigt går hand i hand, jag behöver att byta ut min garderob mot en vuxnare stil. Och just när det kommer till stil så är du en av mina förebilder, så det vore väldigt kul att få vinna denna tävling som skulle bli ett steg i att utveckla min stil. jag skulle behöva en riktig stilfull outfit som man kan ha på sig när man ska stå upp mot alla medelålders män som jag ofta tampas med. Jag börjar bli trött på att hela tiden bli behandlad som ”lilla gumman” när man är högst professionell i sitt yrke.

  Helen 2016-10-14 10:41:23 https://www.instagram.com/im.hille/
  Svara
 • Hej! ÅHH Vilka fynd som fanns på den sidan!
  Jag hade gärna haft 1000:- extra att lägga till min mammas 50:års present nu i november! Kikade lite på Marc Jacobs klockorna som tyvärr ligger lite över min budet.. Men med ett presentkort hade det varit möjligt! Allt som min mamma gjort för mig genom åren hade varit kul att få ge tillbaka något fint!
  (Såg dig föresten när du var och åt brunch på saturnus för någon lördag sedan.. Så roligt att få se personer man följt så länge IRL, känner som man får en riktig ”bild” då 🙂 men vågade inte hälsa… )

  charlotte bergdahl 2016-10-14 10:31:28
  Svara
 • Hej Linn!
  Har följt din blogg i flera år och tycker den är fantastisk! Har aldrig deltagit i någon tävling, tänker alltid ”man vinner ju inte ändå”. MEN denna gången hade jag blivit gladare än någonsin om jag vann något fint som lyser upp i höstmörkret!
  Kram Elin

  Elin 2016-10-14 06:38:57
  Svara
 • Hej Linn!

  Jag skulle vilja overraska min basta kompis Stina som precis blivit mamma for tva manader sedan till en super fin liten son med nagot fint klädesplagg eller accessoar. Hon koper sallan nagot till sig sjalv och ar alltid sa givmild mot alla andra (inklusive mig), sa nu vill jag skamma bort henne lite grann och overraska! 🙂 Tanker att det kanske far bli en ny hostjacka eller fin vaska som hon kan mixa som bade vardagsvaska och skotvaska i ett 😉 Tack for en bra blogg!

  Valeria 2016-10-13 23:34:41 http://www.whipitwithval.wordpress.com
  Svara
 • Åh hej Linn! Nu på måndag är det exakt en månad sedan jag gick ur en femårig relation (och en förlovning och ett inställt planerat brölllop..) jag skulle därför använda presentkortet till att köpa en independence-anniversery present till mig själv, för att påminna mig själv att jag är stark och gjort faktiskt något bra för mig själv, även om det mest känns mörkt och ensamt fprtfarande. Just nu bor jag dessutom kvar själv i vår överdrivet dyra hyresrätt, och därför har jag inte heller ekonomin att slösa, så ett bidrag skulle verkligen vara uppskattat! Kram kram

  Lejla 2016-10-13 21:22:21
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort då jag inte har haft möjlighet att shoppa på väldigt lång tid. Efter att ha drabbats av hjärtproblem utan någon som helst förvarning och legat på sjukhus under lång tid har mitt självförtroende fått lida eftersom jag även gick upp i vikt. Nu har jag äntligen blivit friskförklarad och har börjat ta tag i livet igen med studier och träning. Så att vinna ett presentkort skulle ge mig en otrolig kick för att styla mitt friska, nya jag!

  Amanda 2016-10-13 19:20:59
  Svara
 • Hej! Jag skulle jättegärna uppskatta ett presentkort. Jag är en nyexaminerad student som är arbetslös och inte kan få a-kassa för jag inte har någon erfarenhet, så jag lever rätt så knapert. Ha en bra kväll! 🙂

  Ajla 2016-10-13 19:11:01
  Svara
 • Hej! jag jobbar som läkare och tvingas ha på mig samma tråkiga vita sjukhuskläder varje dag. Då behöver man verkligen något extra kul att ta på sig utanför jobbet.

  Kram

  Joanna 2016-10-13 17:44:32
  Svara
 • Tack vilket roligt och bra tips!

  Emma 2016-10-13 14:40:27
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort för att jag är hemma med min lilla son på 7 månader och älskar det! Men att varje dag öppna grderoben och känna att man inte har något att ha på sig visst så känner alla ibland men att känna så dag in och dag ut känns sådär.. När man känner att inga kläder riktigt passar eller framhäver sina bra drag. Att kunna gå ut och känna sig som sitt bästa jag och känna att man ser skitsnygg. Jag älskar att vara mammaledig men tyvärr så får man inte så mycket pengar av det och att efter alla räkningar är betalda så återstår inte allt för mycket pengar och att lägga pengarna på kläder till sig själv är något som man alltid skjuter upp med att göra. Så för mig skulle det betyda så otroligt mycket av att vinna ett av presentkorten. Att få skämma bort sig själv lite nya godbitar att förgylla början på en ny garderob.
  Jag måste få berätta att du är så otroligt inspirerande och älskar din blogg.

  Josefine 2016-10-13 13:20:58
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry