Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

veckomöte på Kaffeverket

IMG_3802 IMG_3809 IMG_3828IMG_3789IMG_3806

Igår hade jag och Liv vårt veckomöte på mysiga Kaffeverket i Vasastan!

Hej darlings! 

Igår bytte jag och Liv location på vårt veckomöte och istället för att sitta på mitt kontor så tog vi en mysig promenad till Kaffeverket efter att vi hade varit på pressdag hos Polhem PR. Vi gick genom veckan som kommer och så har vi även bestämt oss för att börja filma lite till bloggen vilket vi också gjorde under dagen.

Vi började diskutera rörligt material till bloggen redan vid vårt första möte och det är något jag har varit sugen på ett bra tag nu. Det är ett otroligt roligt sätt att ge er en inblick i mitt liv och min vardag så jag hoppas att ni ska tycka om det. Vi ska filma mer nu under pressveckan och sedan ska Liv klippa ihop filmen så jag hoppas den är klar i helgen eller början av nästa vecka.

Varje gång vi ses så bara sprutar det ur oss båda idéer om hur bloggen kan utvecklas. Något jag får mycket frågor om är Stockholms-tips och vi kommer göra en café-guide inom kort. Jag älskar att få feedback och idéer från er så tveka inte att lämna en kommentar om ni har några önskemål!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Mysigt att ni kunde sitta ute trots att det är Oktober! Toppen med café-tips också! 🙂

  Anna-Irene från
  http://www.annairene.com

  Anna-Irene 2016-10-13 12:19:22 http://www.annairene.com
  Svara
 • Guide till restauranger, barer och utflykter i och runt Stockholm 🙂

  E 2016-10-12 19:06:26
  Svara
 • Mycket snack å liten verkstad ?

  Ann 2016-10-12 15:31:17
  Svara
 • Hej Linn!
  Gud va roligt och hitta din blogg ”igen”! Jag följde dig mycket innan, för ca 6 år sen ungefär.. Och jösses vad mycket du åstadkommit! Blir så glad när man ser starka kvinnor göra framsteg och ta för sig, vilken power! Själv är jag mitt uppe i att starta eget företag och jag vet hur mycket det som ska göras som man inte ser utåt. Ska bli så kul och börja följa dig igen! Ha en fin onsdag! Kram Martina

  Martina 2016-10-12 11:36:52
  Svara
 • Gud vad kul om du börjar med rörligt material! 😀

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-12 10:59:46 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry