Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vårt nya sovrum

IMG_3531 IMG_3548 IMG_3554 IMG_3556IMG_3536IMG_3539


Ok, håll i er, för här kommer det en massa bilder på min dröm! I helgen var som sagt första natten vi kunde spendera i vårt nya sovrum på landet! Jag kan knappt tro att det är sant och när jag jobbade några timmar i söndags så gick jag ner och la mig i sängen här och fick så mycket inspiration bara av miljön och utsikten. Det är svårt att känna annat än frihet och lycka när man vaknar upp här.

Vi valde att behålla en bit av berget på ena väggen och måla vitt, jag älskar heltäckningsmatta i sovrum för att få den där härliga hotellkänslan och den här kommer från Fredells Byggvaruhus. Utanför ska vi lägga samma trall som finns uppe på terrassen och när jag stod i sovrummet i helgen och bytte om så fick jag sällskap av det här fina rådjuret som stannade upp och nyfiket iakttog mig. Jag kände mig nästan som Askungen, haha! Det är så häftigt att bo mitt ute i den här fantastiska naturen!

Nu är jag i full gång att planera hur vi ska möblera och dekorera vårt nya sovrum och ni kommer så klart få se bilder allt eftersom det görs framsteg. Här (klick!) finns bilder på hur det såg ut under tiden vi höll på att bygga ut och från början var här bara några pelare som terrassen stod på och berg. Vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Men åååh vilket drömsovrum 🙂 du är så sjukt duktig på att inreda!

  Cecilia 2016-10-12 20:31:32
  Svara
 • Vilken dröm! ❤️

  Poddkollen 2016-10-12 19:52:02 http://poddkollen.se
  Svara
 • Gaaah så snyggt! Och rådjuret <3
  vilken plats!

  Ellinor 2016-10-12 12:10:52 http://fuckartletsdance.blogg.se
  Svara
 • Det är såå snyggt så det gör ont ! Jag och min blivande man letar efter ett perfekt sommarställe fast på västkusten.
  Jag vill def hitta något i stil med detta, om det går ! Jisses vad ni har fixat det snyggt. imponerad !!

  Jag tror inte det dröjer allt för lång tid innan sköna hem kikar förbi och bränner av snygga foton.

  tummen upp 🙂

  elin karlsson 2016-10-12 09:06:59
  Svara
 • Det är så roligt att följa din blogg, din goda smak. Blir så inspirerad o kan inte glömma ditt kök grått o guld… Så snyggt
  O detta sovrum vilken utsikt, vilket underbart ställe ni har hittat. Hänt lite sen Exceed?

  Exceedleena 2016-10-11 21:16:50
  Svara
 • Dröm!!! Så fint det blir 🙂

  Vicky 2016-10-11 17:30:16
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry