Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 41

DSCF1319


…ska jag

på jag vet inte hur många möten, middagar och roliga event! Men jag känner mig full av energi efter en lugn helg på landet och i morgon ska jag och Liv ses redan tidigt på förmiddagen. Det blir veckomöte, besök på två presskontor och så ska vi fota. På kvällen ska vi på en rolig middag för RewardStyle och på onsdag och torsdag fortsätter pressveckan. Vi ska runt på flera olika kontor, jag ska på en pressfrukost med Buster + Punch och förhoppningsvis hitta ännu fler fina detaljer till vårt hus. Och både torsdag- och fredag kväll har jag och Mattias bokat in middagar med vänner. Det ska bli så trevligt!

…måste jag

försöka lämna datorn på kontoret när jag går hem på kvällen. Jag har blivit mycket bättre på det och förra veckan fick datorn bara följa med mig hem en kväll vilket är riktigt bra framsteg med tanke på att jag före sommaren aldrig någonsin har gått någonstans utan min dator under armen. Med mitt jobb är jag ibland tvungen att arbeta på kvällar precis som alla andra men mitt mål är att vara så ledig jag kan vara när jag väl kommer hem. Mattias uppskattar det verkligen för innan har jag ofta gått hem vid fem, ätit middag, vi har kollat på film och vid nio har jag satt mig framför datorn och jobbat två-tre timmar till innan jag har gått och lagt mig. Det är så dåligt för vår relation och nu sitter jag istället kvar på kontoret om jag har mycket att göra. Förra veckan var jag tvungen att jobba till 8-9 ett par kvällar men det kändes så mycket bättre att sitta kvar och jobba klart istället för att ta med mig jobbet hem. Jag känner redan att stress blir mer hanterbar genom att göra så här!

…vill jag

vara lika duktig som förra veckan och gå på mina yogapass. Jag har äntligen kommit tillbaka in i min träningsrutin efter ett par veckor då jag har varit för trött och istället snoozat på morgnarna. Och jag mår så mycket bättre när jag får starta min dag med yoga. Jag tänkte snart skriva ett inlägg om andning i yoga (som ni vet att jag kämpar med för att bli bättre på) och jag märker verkligen vilken effekt det ger. I helgen ska dessutom jag och Cecilie på yogaretreat lördag-söndag. Jag tror det kan bli ett helt fantastisk avslut på den här i övrigt väldigt hektiska veckan!

…tänker jag

fortsätta att vara lika personlig i bloggen som förra veckan! Jag är så glad att jag känner mig starkare och orkar dela med mig av mina känslor och tankar igen. Det var som en sten som släppte från mitt bröst förra veckan och jag märker även hur ni blir så mycket mer engagerade här i bloggen och lämnar fler kommentarer. Det betyder allt och helt plötsligt har det blivit så mycket roligare att blogga igen, det är ju det här som jag tycker är så fantastiskt med att ha en blogg och ni är så jäkla härliga och bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vill bara ge en stor kram, uppskattar verkligen när du är personlig. Det här året har jah förlorat min pappa och farmor och kämpar precis som du med att ibland verkligen älska livet och ibland känns mig väldigt tyngd av förlusten. Heja dig <3

  Kristina 2016-10-11 09:21:27
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Hej Krisitna, jag beklagar verkligen sorgen. Jag tänkte skriva lite mer om sorg och mina erfarenheter av det i bloggen snart och hoppas det kanske kan agera lite som stöd. Massa kramar!

   Linn Herbertsson 2016-10-14 09:51:26
   Svara
 • Tänkte bara säga (redan innan jag läste sista punkten) att det är så kul att du börjat skriva så mycket igen! 🙂

  Karolin 2016-10-11 09:15:09
  Svara
 • Intressant inlägg:) Kul att du är mer personlig i bloggen nu- den har lyfts ännu mer <3

  Alex 2016-10-10 23:29:48
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry