Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

med enkla medel – detaljer i hemmet

Namnlöst-8

värmeljus här // grå pläd här // svart liten vas här // ljuslykta med bubblor här // poster här

 

Ah, jag har fortfarande inte hunnit ta tag i tavelväggen jag vill ha i vardagsrummet här på landet. Det tar tid med inredning och ett tag var jag lite inne på att leta efter en inredare som kunde hjälpa till men jag har aldrig hört talas om någon som jobbat med det, jag är ju i startskottet att göra om sovrummet i lägenheten också så säg till om ni har några bra tips på inredare.

Och jag måste erkänna att all min inredningsenergi läggs på landet just nu. Det är så roligt eftersom det är så nytt fortfarande och vi älskar ju att vara här. Den här helgen har jag gett mig tusan på att jag ska få till de små detaljerna och vi har beställt kuddar, köpt säng till nya sovrummet, någon lampa, vas och annat smått. Det ska bli så kul att visa er allt snart!

Det krävs ju inte så mycket för att få till den där mysiga känslan hemma och här ovan är lite tips på saker jag letar efter nu för att få det ännu mer hemtrevligt här i huset. Värmeljus, filtar, fina vaser och så tavlor! Tavlor är nog min största utmaning, jag tycker det är så svårt men nu börjar jag få en tydligare bild av hur vi vill ha det. Problemet är bara att jag ändrar mig hela tiden, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag rekommenderar inredarna på Walles & Walles, de är superduktiga! De har även en butik med massvis av fina saker.

  Anna 2016-10-09 19:19:47
  Svara
 • Hej Linn!
  Jag läser Blondinbellas blogg och hon har tagit hjälp av en tjej som heter Ida med inredning till både deras hem och kontor. kolla upp det 🙂

  emelie 2016-10-09 15:20:42
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry