Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bilder från huset – inredning/renovering

Det blir ett inredningsinlägg till denna söndag! Jag vet inte varför men jag gillar att skriva om inredning på söndagar, antagligen för att jag blir så inspirerad när vi är här i huset. Jag tar en massa nya bilder den här helgen som ni ska få se nästa vecka och vårt nya sovrum börjar bli klart. Igår sov vi där första natten och det var precis så fantastiskt att vakna till utsikten över vattnet som jag hade föreställt mig!


DSCF1343DSCF1344double DSCF1359


Och det vi har kvar att göra i huset är mestadels småfix, allting tar ju lite längre tid nu när vi bara kan vara här ute vissa helger. I köket ska ett par lampor från Buster + Punch upp ovanför köksön. Vi ska även hitta en bra lampa att ha ovanför diskbänken för där har vi inget ljus för tillfället. Och jag är lite sugen på någon snygg vas som antingen ska pryda köksön eller stå nedanför den men jag har inte hittat den rätta än. Det kanske blir flera små istället som får stå bredvid spisen!


DSCF2009DSCF2020doubleDSCF1983


Vårt gamla sovrum blir nu gästrum vilket jag är så glad för. Det är så mysigt att vakna upp här och det enda som behövs för att rummet ska bli fulländat är en tavla ovanför gaveln och någon mysig matta bredvid sängen. Själv älskar jag att sätta ner fötterna på något mjukt och varmt när jag vaknar på morgonen! Det ska bli ett nöje att husera gäster här!


DSCF1199


Jag har varit dålig på att fota i vårt arbetsrum/gästrum, där har det hänt massor sedan de här bilderna ovan togs. Sängen vi har ställt in är jättefin, vi har en supersnygg Mademoiselle-stol av Ilmari Tapiovaara från 50-talet som jag har ärvt av en släkting och det enda som saknas även här är någon fin tavla eller åtminstone något att pryda väggarna med! Bilder kommer!


DSCF2117double-1DSCF4096DSCF4088


Och i vardagsrummet har det blivit mycket mer ombonat med växterna vi köpte men vi väntar fortfarande på kuddar till soffan, jag vill ha en fin golvlampa som kanske går ut över soffan, tavelväggen som jag har tjatat om så länge nu, haha, och så är jag så sugen på en dagbädd mellan soffan och matbordet. Jag hoppas det får plats för där har man den finaste utsikten över vattnet och tomten! Tänk hur härligt att ligga utslagen där och läsa böcker i vinter?

Anledningen till att ni inte har fått se så mycket bilder från matplatsen är för att vi väntar på en leverans av fler stolar, men nu är jag trött på att vänta så jag ska ta lite bilder idag. Här börjar bli så fint!


Vill du läsa mer?

Gröna växter till hemmet

→ Före- och efter – sovrummen

→ Före- och efter – vardagsrummet

→ Före- och efter – köket 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry