Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ambassadör för Marc Jacobs Beauty

inlägget presenteras i samarbete med Marc Jacobs Beauty

IMG_2759

Hej hjärtan!

Nu kan jag äntligen berätta för er att jag har gått och blivit ambassadör för Marc Jacobs Beauty. Det känns så otroligt roligt och som ni kunde läsa i det här inlägget (klick!) var jag och testade deras smink redan i augusti för att få en känsla för om deras produkter passar min hy.

Det var långt innan det var på tal om jag skulle bli ambassadör, det var en förfrågan jag fick för några veckor sedan och gissa om jag blev glad. Jag älskar ju Marc Jacobs fina förpackningar och design men det är så mycket mer som ska stämma överens när det kommer till smink.

Nu har jag verkligen haft tid att testa alla sminkprodukter och jag har hittat så många nya favoriter som ni kommer få veta mer om efter hand! Jag kan inte komma på något annat sminkmärke som skulle passa mig bättre att vara ambassadör för än Marc Jacobs Beauty och det känns så himla stort, det ska dessutom bli väldigt spännande och roligt att få dela det här med er!

IMG_2672
IMG_2929

Först ut är deras nyhet Airblush Duo och som ni vet sedan tidigare så gillar jag lätt contouring, MEN, det får inte bli för mycket. Och den nya, heta tekniken i sminkvärlden just nu är draping där man använder ett rouge för att skulptera ansiktet istället för att arbeta med highlighter. Detta för att skapa en mer naturlig look vilket passar mig utmärkt. Konsistensen i Airblush Duo är så lätt och går att applicera flera gånger utan att det blir för mycket pigment. Det tycker jag gör den lättare att arbeta med än andra contouring-produkter.

IMG_2774IMG_2829

När jag skulpterar så använder jag den mörkare nyansen i min Airblush Duo Flesh and Fantasy på kindbenen precis under ”äpplet”, detta för att framhäva mina kindben.

IMG_2974

Sedan fortsätter jag med den mörka nyansen på bägge sidor av näsan. Jag älskar min lilla runda näsa men jag tycker det är fint att jobba med draping för ett lite rakare och mer markerat intryck av näsan.

IMG_3028

Jag lägger även lite lätt rouge i pannan precis under hårfästet. Jag har ganska markerade käkben och lite fyrkantigt ansikte så den här drapingen mjukar upp mitt ansikte och ger en mer oval känsla som balanserar mina käkben väl.

IMG_2759IMG_2662

Till sist använder jag den lite ljusare nyansen i Flesh and Fantasy för att sudda ut kanterna och få ett ännu mer naturligt slutresultat och så lite lätt Airblush Duo i nyansen Lush & Libido på kinderna. Den här sminkningen med lite mjukare linjer passar perfekt till min vardagslook!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vart kommer din skjorta ifrån? Så snygg

  Elenor 2016-10-12 20:11:25
  Svara
 • Kan du göra en guide eller skriva ut lite tips här
  1. Bästa fredags aw?
  2. Bästa lördags lunchen (vinlunch)
  3. Bästa lördag kvälls middag? (Sen middag med folkus på härligt folk och drinkar)
  4. Bästa söndagsbrunchen?

  Elina 2016-10-08 13:37:14
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Tack för din kommentar och tipsen, jag har sparat det och ska skriva ett inlägg med Stockholmstips på just det du efterfrågar. Kram

   Linn Herbertsson 2016-10-14 09:47:34
   Svara
 • Hej! Kan inte du visa hur erat badrum ser ut på landet?

  Hanna 2016-10-07 20:01:55
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Absolut, vi ska måla om lite och fixa så så fort vi hinner ska jag ta före och efterbilder. Kram

   Linn Herbertsson 2016-10-14 09:47:01
   Svara
 • Sååå kul! Vart kan man köpa detta om man inte bor i stockholm? 🙂

  Varro 2016-10-07 18:03:32
  Svara
 • Grattis, gud vad kul! Älskar MJ’s smink!

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-07 17:16:38 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry