Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svart och vitt

IMG_3228-kopiadouble IMG_3239IMG_3352 IMG_3250-kopiaIMG_3363 IMG_3317 IMG_3357

skjorta H&M // boots Billi Bi // väska Céline // byxor Minimum // väst BCBG Maxazria

Hej onsdag!

Hur mår ni idag? Jag mår fint men har suttit framför datorn hela dagen och fixat med ett samarbete. Jag ser snart i kors men det är ett riktigt roligt samarbete och det ska bli så kul att snart få berätta mer om det för er.

Annars har jag ätit lunch med min vän Isabell och Michaela idag, vi pratade om allt från ångest till relationer och jobb. Så värt med ett avbrott mitt på dagen och få fylla det avbrottet med bra snack, tankar och känslor.

Jag tror det är tack vare det som jag känner mig lite piggare än vad jag gjorde innan lunchen och det behövs för det blir jobb fram till åtta i kväll och då ska jag möta upp Mattias på en restaurang ett stenkast från kontoret.

En date night i veckan är vårt mål att ta oss tid för och det är så mysigt att bara koppla bort allt och fokusera på varandra en stund! Ha en fin dag bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind