Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 40…

IMG_2017


…ska jag: 
på pressfrukost för Day Birger et Mikkelsen i morgon, min koordinator Liv ska följa med och efteråt ska vi fota en hel del och ha möte och fortsätta gå genom hur vi ska arbeta tillsammans. Jag och Mattias ska på date night (vi försöker få till minst en kväll i veckan när vi går ut och äter tillsammans). På onsdag ska jag spendera hela min förmiddag på ett seminarium om Stillahavsalliansen och handeln med Latinamerikanska länder. Där ska även min vän Jonathan föreläsa och presentera en bok han har skrivit om ämnet. Det ska bli så spännande! Jag ska till både veterinären och sjukgymnasten med Charlie och så har jag bokat in några riktigt trevliga och intressanta lunchmöten.

…måste jag: 
jobba så klart! Jag har en riktigt lång att-göra-lista den här veckan men det är roliga samarbeten och utveckling som står på schemat så jag klagar inte. Något jag vet att vissa bloggare brukar beklaga sig över är bokföring, att gå genom förra månadens kvitton och fakturor. Så jobbigt är det faktiskt inte och de flesta av oss skickar det vidare till redovisningsbyråer som vi betalar för att göra resten av jobbet. Personligen så älskar jag känslan efter att jag har gått genom mina kvitton och fakturor. Jag gillar att ha koll på mina utgifter och organisera, då känner jag att jag får kontroll och det är något av det bästa jag vet när det kommer till min ekonomi. Även om det inte är skitkul under tiden man gör det!

…vill jag:
gå i stan någon eftermiddag! Jag går aldrig i stan längre, jag sköter i princip all min shopping på nätet och ibland skyndar jag in på Zara på vägen hem från kontoret. Jag saknar att bara gå runt och se om jag hittar något fint! Vi behöver fortfarande en hel del tavlor och annat till landet så det ska jag leta efter.

…tänker jag:
avstå från två jätteroliga fester i helgen. På fredag lanserar Linda Hallberg sin nya sminkkollektion och har fest här på No18. Och på lördag fyller bästa Maggan år. Jag är en sann förespråkare för att alltid både fira mina vänners framgångar och så klart födelsedagar. Den här gången kommer jag dock fly ut till landet! Jag har lovat mig själv att inte bli en sådan där tråkig person som alltid hänger på landet men den senaste tiden har min sorg blivit väldigt påtaglig igen och jag har fått väldigt mycket bakisångest efter festkvällar, även de gånger jag inte har druckit så mycket. Jag kan få det i perioder efter jag förlorade mamma och Matti och då mår jag bäst av att dra mig undan och ta det lugnt en helg eller två!

Mer info om min outfit hittar ni i det här inlägget(klick)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det viktigaste är inte att vara med på events, fester eller dylikt. Att ta hand om sin hälsa och lyssna på kroppens signaler är oerhört sååå mycket viktigare och det gör du rätt i! Önskar dig en fin dag, fina du.

  Sussi 2016-10-04 11:51:08
  Svara
  • Svar på Sussis kommentar.

   Tack fina Sussi, för den grymma peppen. Det tar emot att tacka nej till en massa roligt men jag försöker tänka att jag måste om jag ska må bra.

   Linn Herbertsson 2016-10-05 18:04:24
   Svara
 • verkar som en fin vecka, blir nästan stolt över dig som tagit beslutet att avstå från festerna. DU är viktigast och ska göra det du mår bäst av! kram<3

  ISA 2016-10-03 20:21:46 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Tack för peppen Isa, det känns tungt att tacka nej till roligheter men det känns som så rätt beslut den här gången.

   Linn Herbertsson 2016-10-05 18:08:13
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry