Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

7 nya skönhetsprodukter i min necessär

IMG_2325 IMG_2328


Jag har införskaffat lite nya skönhetsprodukter! Som ni vet så brukar jag testa produkterna i minst 6 veckor innan jag skriver mer utförligt om dem för jag vill verkligen hinna känna på hur de fungerar för mig. Det här testar jag just nu:

BIOEFFECT EGF

Har ni hört talas om BioEffect? Det var min tjejkompis Sandra som tipsade mig om deras produkter. De innehåller nämligen ämnet EGF (Epidermal Growth Factor), hudens naturliga protein som bromsar hudens åldringsprocess och hjälper den att förnya sig själv. Framtaget från plantor och resterande ingredienser i BIOEFFECT’s produkter är helt naturliga. Ingrediensen EGF har t.o.m. vunnit Nobelpriset.

Låter det för bra för att vara sant? Kanske det, men jag var tvungen att testa! Jag har använt produkterna i en vecka nu och känner ingen jätteskillnad bortsett från att de är lättanvända. BIOEFFECT EGF Eye Serum använder jag morgon och kväll. På kvällen applicerar jag fyra droppar BIOEFFECT EGF Serum som jag smörjer in ansikte och hals med. På morgonen använder jag deras EGF Day Serum. Låt produkterna sjunka in ordentligt i 5-10 minuter innan ni sminkar er.

Utöver dessa använder jag inga andra ansiktskrämer och min hy lyckas hålla sig återfuktad och med fin lyster! De har en dagkräm också men jag har inte införskaffat den än, jag får se om det blir nödvändigt. Innan har jag i flera år alltid gått tillbaka till mina REN-produkter och jag har varit riktigt nöjd med REN. Kanske går jag tillbaka till REN efter min testperiod om jag inte känner att BIOEFFECT verkar ännu bättre för min hy.

Några nackdelar? Än så länge är priset den största nackdelen. Serumet kostar runt 1500 kr, dagserumet ca 1200 kr och ögonserumet 700 kr. Om produkterna är så bra som jag har fått höra att de är så kan det ju däremot vara värt det, vi får se!

Återförsäljare: Ni hittar BIOEFFECT på bl.a. NK, Åhlens och Bangerhead.se


IMG_2320


REN Skincare

En produkt jag är så nyfiken på men som jag bara har testat en gång är REN’s Flash Hydro-Boost som ska hjälpa huden att ta till sig och behålla fukt. Den ska användas dagligen på ren hud och appliceras tillsammans med lite vatten innan andra ansiktskrämer.

Pris: ca 500-600 kronor

Återförsäljare: Sephora, Kronans Apotek, LYKO m.fl.


IMG_2318


Benefit Cosmetics

Benefit BROWVO Conditioning Primer var det min bästa bryntjej Felicia som tipsade mig om. Som ni vet så har jag tjockat till mina ögonbryn och låtit de växa den senaste tiden men jag har fortfarande lite glipor på vissa ställen. Benefit får så klart inte påstå att brynen växer bättre med produkten då den inte är framtagen som ett tillväxtserum men Felicia har kunder som upplever att deras bryn har blivit tätare.

Nackdelar? Jag glömmer att applicera primern morgon och kväll som jag borde om jag vill se någon effekt. Jag ska skärpa mig nu och återkommer med resultat när jag har testat BROWVO ordentligt ett tag.

Pris: ca 300 kronor

Återförsäljare: Sephora


IMG_2329


Seche Vite:

Sedan till en produkt som kanske inte riktigt hör hit, men den har blivit en storfavorit hos mig. Det är överlacket Seche Vite som har vunnit utmärkelse efter utmärkelse för bästa produkt. Och på mig fungerar det så bra! Jag rekommenderar det för alla och har skrivit om det tidigare i bloggen.

Jag försöker minimera min tid på skönhetssalonger och för ganska länge sedan nu gjorde jag min sista gellac-behandling. Förut målade jag sällan naglarna hemma för nagellacket höll i max en dag på mig oavsett överlack, jag antar att jag är lite oförsiktig också. Men sedan jag började använda Seche Vite så har jag alltid målade naglar.

Mina naglar känns dessutom mycket starkare och hinner växa ut en bra bit innan jag lyckas slå av dem. Jag har ganska tunna naglar som skivar sig lätt annars. För tillfället använder jag det mest över Ciate’s nagellack Iced Frappe, mitt favoritlack just nu.

Pris: runt 100-lappen

Återförsäljare: KICKS, eleven.se m.fl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej, jag är nyfiken så här ett år senare på serumet bioeffekt om det var värt pengarna? Låter ju bra och smidigt att enbart behövaha d på natten men priset om det inte ger effekt är ju inte kul 🙂

  Christel 2017-10-29 08:44:10
  Svara
  • Svar på Christels kommentar.

   Hej Christel! Åh jag använde serumet i två månader och älskade konsistensen, men tyvärr tror jag att jag hade behövt använda det längre för att verkligen se effekt. Jag får ju testa så otroligt många produkter i mitt arbete och bytte till en annan serie efter två månader och min tanke var att fortsätta med serumet men glömde helt bort det. Ska se om jag hittar det hemma när vi har renoverat klart för jag minns att jag tyckte mycket om det. Sedan tror jag att det är som med alla skönhetsprodukter, att bara för att det hade fungerat på mig så kanske det inte hade passat dig så det bästa är nog att testa själv. Lycka till, kram!

   Linn Herbertsson 2017-11-02 11:43:23
   Svara
 • Väldigt sugen på att prova dom produkterna.

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-10-03 15:53:57 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry