Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

brunch på Saturnus

brunch stockholmIMG_2379 stockholm brunchsaturnus café

Igår åt vi brunch på Saturnus innan vi körde ut till landet!

Hej vänner!

Har ni haft en fin helg? Vi var på Justin Bieber i fredags, Stina och Kristian hade lyckats få tag i några biljetter så de bjöd med oss, Oscar och Lina och vi hade laddat för det här i flera månader. Vi hade lika roligt som vi alltid har tillsammans men konserten och upplevelsen var tyvärr lite av en besvikelse.

Det kändes inte som att Justin riktigt ville vara där, han kändes frånvarande, mimade de flesta låtarna och många gånger höll han inte ens upp micken framför munnen så att det såg ut som att han sjöng. Andra stunder stod han bara på scenen och lät sina fans skrika halsen av sig när han gick fram och tillbaka, haha.

Jag tror aldrig jag har hört så många tjejer skrika så högt! Däremot gillar jag verkligen Justins musik och jag har gillat honom sedan låten ”Baby”. Mina vänner har alltid gjort narr av mig när jag sätter på den låten, haha, jag vet inte varför men den gör mig så glad. Och hans senaste låtar är ju riktigt bra, helt plötsligt älskar alla Justin Bieber, även människor i min ålder.

Och sista halvan av konserten var det lite bättre drag! Jag har dessutom otrolig respekt för hur svårt det måste vara att bli så pass känd och så avgudad när man är så ung som han var när han slog genom. Justin Bieber är verkligen ett fenomen! Däremot hoppas jag, för hans egen skull och för hans brinnande fans, att han styr upp sin scennärvaro till nästa gång.

Efter konserten åkte vi in till stan och tog en drink på Hillenberg och var en sväng på V men sedan slängde jag in handduken och smet hem. Jag vaknade tidigt igår och så bestämde vi oss för att äta brunch nere på favorithaket Saturnus som ligger precis runt hörnet från vår lägenhet.

Jag åt deras chiapudding som jag älskar och en avokadosmörgås som jag aldrig har smakat förut men som var så god! Och till efterrätt delade vi på deras amerikanska pannkakor innan vi satte oss i bilen och körde ut mot landet. Mattias somnade så jag satte på bra musik och njöt hela vägen ut till Skärgården, vilken frihetskänsla.

Igår tog vi det superlugnt och började se den nya serien The Blacklist, har ni sett den? Lite töntig ibland kanske ibland men jag gillar den verkligen! Nu ska jag väcka lilla vovven och gå långpromenad innan vi tänkte göra en lite utflykt med fyrhjulingarna och äta lunch på Bullandö.

Och kika gärna in lite senare, jag håller på med ett inlägg om några nya skönhetsprodukter som jag tror att ni kommer tycka om. Ha en fin söndag så länge!

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn,

  ville bara säga att jag märker att du tagit till dig förslagen på vad vi läsare skulle vilja se mer av och jag tycker redan att det är så mycket mer roligt se mer av din vardag i bilder 🙂 bloggen känns mer levande och mer personlig. Du är sann inspiration!

  romana 2016-10-03 21:03:23
  Svara
  • Svar på romanas kommentar.

   Hej Romana!
   Det gör mig så glad att höra att du känner så. Jag har verkligen försökt tänka på det den här veckan, att både vara mer personlig och att lägga upp lite mer vardagliga bilder. Tack för din fina kommentar! Kram!

   Linn Herbertsson 2016-10-05 18:07:34
   Svara
 • Hej Linn! Undrar om vem som vann tävlingen med La Redoute?☺️

  Kramar!

  Emma 2016-10-02 12:47:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!

   Vinnaren är utvald och kontaktad via mail av la Redoute 🙂 Tack för att du deltog i tävlingen! Kram

   Linn Herbertsson 2016-10-05 18:01:57
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry