Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

säg hej till min nya koordinator, Liv

IMG_2366 IMG_2367 IMG_2371 IMG_2361IMG_2334 IMG_2342 IMG_2377 IMG_2362IMG_2335

Jag och Liv hade världens längsta och bästa möte i förmiddags! 

Hej fredag!

Jag har haft mitt första möte med Liv idag och det gick så bra. Vi körde på hela förmiddagen och något som har legat och skavt i mig den senaste tiden är det här ordet ”assistent”. Jag la ju till ”kreativ” framför ”assistent” och visst kändes det lite bättre men inte helt ok.

Jag vill inte att Liv ska hämta kaffe, eller svara på mina mail och kommentarer, det vill jag göra själv. Jag vill ha någon att bolla idéer med, förbättra innehållet i bloggen, ha hjälp att ta bilder, Liv ska följa med mig på event, pressträffar och annat roligt. Ibland kan det bli väldigt ensamt att driva en blogg, även om man har människor runt sig hela tiden så jobbar man för sig själv och det blir många timmar framför datorn varje dag.

Och igår när jag träffade Fia så berättade hon att hon precis har anställt en tjej i sitt företag och titeln blev koordinator. Så mycket bättre och mer talande för det Liv ska hjälpa mig med. Självklart blir en stor del att ta bilder, så är det när man hänger med en bloggare och jag vill ha mer bilder från min vardag precis som ni också har efterfrågat. Och utöver det ska Liv koordinera, inspirera och vara kreativ.

Vi kommer köra veckomöten varje måndag eller tisdag för att planera lite kring bloggen och göra ett upplägg för inlägg/event/samarbeten m.m som ska ske under veckans gång. Detta för att få bättre struktur på all tid och allt jobb jag gör runtomkring och utöver bloggen och för att på så sätt ha tid att skriva mer.

Vi pratade lite om mina målsättningar med bloggen idag mitt främsta mål är att börja skriva mer. Mer känslor, mer tankar, mer funderingar och mer personligt! Samtidigt som jag vill fortsätta skriva om yoga, inredning, mode, mitt liv och allt annat som hör till. Det finns så mycket roligt jag vill dela med er men som jag inte alltid hinner med!

Och jag har ju förklarat för er tidigare att jag inte riktigt klarade av att skriva om mina känslor (framförallt min sorg) där ett tag för att det tog så mycket av min energi så efter en sådan text fanns det ingenting kvar av mig och resten av min dag. Mitt självförsvar och min överlevnadsstrategi sa åt mig att jag var tvungen att hålla tillbaka, och det var bra för mig, ett tag.

Men nu känner jag att jag vill tillbaka till hur bloggen var förut, kanske inte lika privat som innan men mycket mer personlig än vad den har varit den senaste tiden. Och tack för att ni finns kvar här och peppar mig så mycket som ni ändå har gjort! Utan er är den här bloggen ingenting!

Det känns så rätt att jobba tillsammans med Liv och jag är så glad för att hon framöver kommer vara en stor del av mitt liv och min vardag. Vi har samma stil, samma tänk och samma intentioner för vad vi ska åstadkomma tillsammans och jag ska lära henne allt jag kan om den här branschen! Peppen är med andra ord total!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh, så spännande med en koordinator!! Så häftigt att ha någon att bolla med. Jag tror det kan göra jättemycket!

  Ja, det har definitivt blivit inlägg på ett annat sätt senaste tiden, men vi behöver ha det så emellanåt. Vi kan inte alltid gå runt och ge allt. Ibland behöver vi ta ett steg tillbaka, känna efter hur det känns, vad som är viktigt, vad som fungerar och inte fungerar, vad vi vill och inte vill… Ja, det är mycket som ska stämma, eller hur?

  Jag vill dock säga att det betydde mycket när du skrev om din mamma och allt runtomkring det. Det gjorde mycket att veta att man inte var ensam.
  Jag förlorade min svärfar, min morfar och min pappa under en treårsperiod. Det var en riktigt jobbig tid, och är det fortfarande på många sätt och vis, fast det nu gått ca 3 år sedan pappa gick bort. Vi handskas med det på olika sätt, och allt verkar gå i cirklar, på något sätt. Det kommer liksom tillbaka, men i en annan variant. Men för varje gång känns det som att jag växer lite grann, och lär mig något nytt om mig själv. Är det det som är ”växtvärk”…? Jag vet dock inte om jag egentligen kan säga att det blir ”enklare”…

  Jag älskar dock att skriva, och för ner många tankar, om något sporadiskt, i min blogg. Gå gärna in och titta. 🙂

  Tack för en rolig, härlig och inspirerande blogg, som säker kommer lyfta ännu mera nu. 😀

  Kram, kram!!

  Olivia 2016-10-04 11:10:49 https://inrerikedomblog.wordpress.com/
  Svara
 • Jag måste också fråga- var är den fantastiskt fina mattan från?

  Johanna 2016-10-03 14:18:09
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Samma svar här, det är en inredningsarkitekt som hyr ut möbler till no18 så jag vet tyvärr inte. Sorry :S

   Linn Herbertsson 2016-10-03 19:09:31
   Svara
 • Hej
  Jag undrar vad det är för matta på bilderna? Fantastiskt fin

  Emma 2016-10-02 21:10:10
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh jag önskar att jag visste, det är en iredningsarkitekt som hyr ut möbler till no18 så jag vet tyvärr inte. :S Hoppas du hittar den!

   Linn Herbertsson 2016-10-03 19:09:08
   Svara
 • Spännande!!
  Var är din randiga klänning ifrån som du har på dig, suuuoer fin!

  Sofia 2016-09-30 21:54:53
  Svara
 • Vad roligt, ser fram mot att fortsätta följa fin blogg och ta del av fler personliga inslag i bloggen.

  Kolla gärna in min blogg där jag dagligen kommenterar olika poddar. Lyssnar du på någon? Idag har jag skrivit om ”ihop med Josefin” och strax publiceras ett inlägg om senaste avsnittet av säker stil. In och läs vetja! 🙂

  Poddkollen 2016-09-30 21:29:00 http://poddkollen.se
  Svara
 • Så härligt, låter som ett kanonupplägg ju! Kramar

  Ida 2016-09-30 21:08:08 http://www.idior.se
  Svara
 • vilket drömmigt jobb då! känns som det kan bli välidgt varierat och roligt 🙂 grattis Liv! med världens finaste page ju!

  ISA 2016-09-30 20:22:27 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vilken smart grej! Har du tips på hur du tänker jag ska gå tillväga om jag skulle vilja bli en bloggares/influenser ”Liv”? Ta kontakt själv via mejl och presentera mig? Tacksam för svar! 🙂

  Janina 2016-09-30 19:33:57 http://www.dietiststudent.com
  Svara
  • Svar på Janinas kommentar.

   Hej Janina!

   Ja defintivt ta personlig kontakt, via mail eller liknande. Det var så Liv kontaktade mig och vi är bekanta från Skåne sedan tidigare så det gjorde processen ännu enklare 🙂

   Linn Herbertsson 2016-10-03 19:14:26
   Svara
 • Gud vad spännande, grattis till din nya koordinator och hej Liv! 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-09-30 17:15:12 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson