Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

torsdag

IMG_2073

Jag och bästa Sandra!

Hej torsdag!

Här ovan är en liten bild på mig och Sandra som hjälper mig fota dagens outfit, jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Den här veckan händer så mycket kul och i morgon börjar äntligen min kreativa assistent och då ska ni får en närmre presentation av henne.

Veckan i övrigt har gått alldeles för fort och jag har haft så mycket att stå i vilket har inneburit lite mindre tid åt bloggen men i morgon och i helgen blir det ändring på det. I eftermiddag har vi after workMetro Mode dit vi har bjudit in alla grymma PR-byråer vi samarbetar med.

Jag och min bloggkollega Flora ska presentera oss själva, våra bloggar och prata om vikten av influencer- och content marketing, något jag även tänkte skriva lite mer om här i bloggen framöver. Det ska bli så spännande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Nyfiken på vad din kreativa assistent ska göra! Och vad är det du gör på dagarna? Går på events, läser mail och går på yoga?

  Annika 2016-09-30 09:32:04
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Snälla Annika,

   Varför vara bitter över andras framgång? Linn är den minst skrytsamma eller högfärdiga bloggerskan som finns, skriver hon att hon ska ha en kreativ assistent så är det för att hon är glad över det och dela med sig med oss läsare och inte för att skryta! Trött på sådan negativitet. Skaffa du också ett jobb som gör det möjligt för dig att gå på yoga om det är något som får dig att må bra. Kram <3

   Nadia 2016-09-30 13:03:36
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson