Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

no18 office & lounge

IMG_1803IMG_1782IMG_1779IMG_1805IMG_1785IMG_1794IMG_1781IMG_1799IMG_1784IMG_1792 IMG_1804


Jag passade på och tog lite bilder här på No18 innan vi skulle ha vår after work i torsdags så att ni får se lite mer av hur vårt kontor ser ut. Alla de här rummen är öppna för oss som hyr rum på No18 och när jag är trött på att sitta vid mitt skrivbord brukar jag ta med mig datorn och en kopp kaffe och slå mig ner i någon mysig soffa eller vid ett bord i restaurangen och så får jag helt plötsligt en massa ny energi och motivation. Det är lite som att jobba i ett enda stort inspirationslandskap när man sitter här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind