Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

eat

DSCF1748


Min kille tycker att jag är så konstig! Hade jag fått välja hade jag nämligen ätit frukost tre gånger om dagen, jag älskar mackor, yoghurt, plock och att småäta. En dag som denna när jag är ensam ute på landet, sitter och jobbar och inte har en restaurang eller mataffär på närmre avstånd än en timmes promenad så är det precis så här jag väljer att äta. Plock!

Och det slinker ner både en och annan chokladbit mellan målen, lite blåbär, ett ostkex och annat gott. Tyvärr blir ju inte chokladen och mina slarvigt bredda kex lika fint på bild så det är det här jag visar upp. Och på tal om det så tycker jag det är så roligt (och ja, lite underligt, hehe) att många av er läsare önskar ”mindre perfekta” bilder.

Det känns så konstigt för mig som har som rutin att alltid försöka ta så fina bilder som möjligt, jag tycker ju att det är sjukt kul att fotografera men jag tar åt mig av era önskemål och ska tänka på fler in the moment-bilder och att allting inte alltid behöver vara så fint uppställt.

Puss på er, ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad märkligt att man kan skriva vad som helst när man sitter bakom en dator. Tycker du är väldigt vacker Linn och när man har följt dig så länge som jag gjort (sen du flyttade från Malmö) så vet man att du är en sådan tjej som kan nog äta i princip hur mycket som helst utan att det syns eftersom du inte verkar ha problem att ”trycka” godis och motsvarande när du känner för det. Det känns som du har en väldigt sund inställning till mat, du försöker äta bra som oss alla ande men det kan gärna blir smörgåsar och godis ibland. Jag hoppas sådana kommenterar som nedan rinner av dig.

  Men jag måste hålla med det du skriver, jag saknar också de ”mindre perfekta bilderna” både från dig och Tess blogg. Jag förstår att ni har ett företag runt bloggen nu som kräver en viss nivå, upplever också att den övergången har skett samtidigt och samband med att ni gick båda till Metro mode. Har veklingen full förståelse för det men har kommit på mig själv att jag scrollar förbi inläggen. Det blir lite som när man bläddrar i typ Elle, man vänder bladen med reklamen även om det är vackra sidor för att komma fram till artikeln som man vill läsa fast det kommer inte. Sen vet man själv hur det är tex med instagram, man lägger alltid ut bilder på ens perfekta ”moments”:)

  Men jag älskar dina inlägg om landstället och renoveringen! Så gärna mer sådant 🙂 Samtidigt kan man inte göra alla nöjda så fortsätt i den stilen du själv vill skriva, det är då det fortsätter vara Linn.

  Ha en fin fredag!

  Sandra 2016-09-30 12:02:34
  Svara
 • Ojdå här var det en taskig kommentar! Händer turligtvis inte alltför ofta på den här bloggen. Själv tycker jag Linn är supervacker och verkar ha ett himla förnuftigt tänk. Känns som att du Linn gör vad som gör dig lycklig och äter det du tycker är gott. Precis som det ska va. Kram

  Sandra 2016-09-28 20:40:59
  Svara
 • Du känns väldigt…anorektisk. Du ser också ut som ett barn i kroppen. Sluta få allt att se så perfekt och fint ut, släng i dig ett maxmål och njut av livet. Hur fan orkar du.

  Anna 2016-09-28 13:39:21
  Svara
 • jaaa plockmat och frukostmat, skulle lätt kunna leva på det. Tröttnar aldrig på bröd, verkligen aldrig! haha

  ISA 2016-09-27 20:21:43 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag älskar också att äta mackor, yoghurt med granola, ägg osv till alla dagens mål, min kille kallar det beteendet som ofriskt haha.

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2016-09-27 20:02:05 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson