Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

it’s the freakin weekend

DSCF4330

chocker här // klänning MMissoni // jacka Drylake // bh H&M 

Hej söndag!

Hur mår ni idag? Jag är trött och lite bakis, igår firade vi nämligen min bästa Johan på hans favoritrestaurang Pastis som han hade abonnerat kvällen till ära. Han fyllde nämligen år för ett par veckor sedan och igår fick vi fira honom ordentligt. Så kul!

Idag står vi i valet och kvalet mellan att åka ut till landet igen eller stanna kvar i stan. Jag är å andra sidan sugen på att gå en långpromenad med Charlie och sedan äta brunch på något mysigt ställe, kanske Djurgårdsbrunn, så vi får se.

Jag får se om jag orkar blogga mer idag, jag är så trött, och annars får ni ha en fin söndag så hörs vi som vanligt i morgon igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Linn! Jag har läst din blogg länge och du har flera gånger skrivit att du har oljig hy (det har jag med). På alla dina bilder (och även bilder där du inte verkar ha smink) så ser din hy helt jämn ut både i färg och struktur, det syns inga finnar eller andra ojämheter vilket man ju ofta kan få p.g.a. oljig hy. Har du något tips mot finnar etc. eller har du inte dessa problem? Stort tack! Kram

  Caroline 2016-09-26 16:22:35
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej bästa! Ja jag får väldigt oljig hy, däremot får jag inte så mkt finnar men kan få lite pormaskar. Jag använde en ansiktolja för att få bort min oljiga hy, och det fungerade verkligen. Du kan läsa mer om det här: http://linnherbertsson.metromode.se/2016/06/12/min-ansiktsrutin/

   Däremot är det bra med oljig hy, fet hy åldras långsammare nämligen och jag kände efter ett tag att min hy inte mådde så bra utan sitt glans så nu låter jag det vara 🙂 Hör av dig om du har fler funderingar. Kram

   Linn Herbertsson 2016-09-26 17:48:29
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind