Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lördagsmorgon

DSCF1951-1DSCF1962


God morgon från landet!

Det finns inget bättre än att vakna upp här ute! Vi skulle egentligen på en middag i stan igår kväll men den blev flyttad till nästa helg och vi var så glada för att vi kunde också ut och ta det lugnt här istället, haha.

Jag hoppas att vi inte blir ett sådant par som alltid tacka nej och säger ”då är vi på landet tyvärr”. Men jag antar att vi är lite nykära i det här stället fortfarande och våra vänner vet att de alltid är välkomna hit så fort vi är här.

Det har varit tanken sedan start, att ha ett lantställe dit det är enkelt för våra vänner och familj att komma ut och bo över. I skrivande stund så har vi åtta sovplatser och snart tio i stora huset och målet med gästhus och annat är att vi till slut kommer kunna ha runt 15-16 övernattande gäster. Underbart!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, gå långpromenad med Charlie och sedan köra ett träningspass uppe i gymmet. Varje dag får jag nypa mig själv i armen när jag kommer på hur bra vi har det. Det är ingenting jag tar för givet ska ni veta och jag vet att det är få förunnat.

Ni som inte har gjort det ännu borde lyssna på poddavsnittet jag gästade hos UngVuxen, jag tycker verkligen att det speglar min uppväxt, min personlighet och min inställning till livet på ett väldigt bra sätt. Ni hittar det här (klick) på Itunes eller Acast.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilka mysiga tofflor!

  Karin B 2016-09-26 18:44:49 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Vad fina tofflor! Varifrån? 🙂

  Alltid lika spännande att höra om din vardag 🙂 tack för daglig inspo!
  Kram!

  Erika 2016-09-26 14:01:04
  Svara
 • Så underbart härligt det måste va att ha ett ställe att kunna rymma till ibland.

  Det är viktigt man förstår hur bra man har det. De flesta har det bättre än vad man tror, ibland behöver man nog en reminder (inklusive mig själv) 😉

  Kram

  Emely 2016-09-26 07:58:50 http://houseofem.blogg.se
  Svara
 • Hej! Hur tränar du på landet? Har du börjat springa igen eller hurdat struktur har du på dina pass?:)

  Matilda 2016-09-25 08:36:06
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej där, jag skrev om det bara förra veckan, du kan läsa här 🙂 Kram http://linnherbertsson.metromode.se/2016/09/18/snabb-och-enkel-traning-hemma/

   Linn Herbertsson 2016-09-27 20:21:55
   Svara
 • Åh det låter underbart!! Sån lyx att ha ett lantställe att åka till över helgen, önskar mig en vacker dag detsamma 🙂

  elin 2016-09-24 16:11:57 http://elinsparis.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson