Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny header

IMG_1925blogg


Hej fredag! 

Vår after work igår blev så lyckad och jättemånga kom, det kommer bilder och info om vår kväll inom kort! Idag har jag varit och fotat med bästa Sandra och hennes tjejkompis och resultatet blev inte bara en outfit utan även en header som jag har suttit och fixat med på kontoret idag.

Fönstret och dörren kändes som störande moment så dem tog jag bort. Jag tyckte det blev riktigt bra till slut och det är skönt att ha en ”glad” header igen. Det känns så mycket mer jag! Den är dock tillfällig för snart kommer vi få en designuppdatering här på Metro Mode och då kommer headerformatet bli mycket större, vilket kommer göra det mycket lättare att ta fina bilder till den.

Formatet vi har nu är ju otroligt avlångt så man får fuska lite. Nu har jag precis kommit hem och ska packa min väska för så fort vi hämtat Charlie hos dagmatte så åker vi ut till landet. Så härligt! Det blir däremot bara en kortis för i morgon har en vän födelsedagsfest i stan, så laddad för det!

Ha en fin helg hjärtan, vi hörs i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson