Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

förebilder renovering – nytt master bedroom

master bedroom renoveringrenovering sovrumrenovering

Vårt nya master bedroom ute på landet börjar ta form!

Det är en ganska rolig historia om hur det här sovrumsbygget kom till, vi kom nämligen över ett oanvänt gym-möblemang till riktigt bra pris som vi köpte innan vi ens hade planer på att ha ett gym här ute på landet.

Då kom Mattias på idéen att vi hade ganska mycket outnyttjad plats under terassen på nedre plan som då var obebyggd. När bygglovet var vårt och killarna satte igång och jag fick se potentialen så kunde jag däremot inte gå med på att den här ytan skulle bli ett gym.

Till vänster på sista bilder ser ni att det är fönster längst med hela långsidan av rummet och där ser man ut över hela viken och vattnet. Tänk att få gå och lägga sig där och vakna upp på morgnarna! Drömmen!

Efter lite diskussioner fram och tillbaka bestämde vi oss för att istället söka bygglov för att få bygga ut en del av garaget till gym. Och nu dröjer det bara ett par veckor till innan bygget är klart och så ska vi så klart börja beställa en massa inredning.

Jag tänker mig en mörkare heltäckningsmatta, belysning till den inbyggda hyllan, en liten soffa nedanför trappan, typ den här (klick!) eller en dagbädd. Men det kan bli lite mycket med en dagbädd i sovrummet där man redan har en säng så det blir nog en liten soffa som man kan sitta i och kolla på utsikten.

Snart sätter alltså mitt nya inredningsprojekt igång och självklart ska ni få följa med på resan och se före- undertiden- och efterbilder! Det ska bli så roligt!

Vill du läsa mer? 

Före- och efter – sovrummen

Före- och efter – vardagsrummet

Före- och efter – köket 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson