Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

frukost på Luzette

Foto-2016-09-21-07-29-29Foto-2016-09-21-07-28-48Foto-2016-09-21-07-57-49

I morse vinkade jag av pappa på Centralstationen och så åt vi frukost på Luzette!

Hej på er!

Usch, idag känns det riktigt tomt! Jag och pappa har haft så mysigt ute på landet de här dagarna, han har fixat i trädgården och med annat han tycker är kul, jag har jobbat och så har vi ätit god mat, fiskat, åkt fyrhjuling, fixat i huset och annat trevligt.

I morse var det dock dags för pappa att resa hem till Skåne så vi körde in till stan tidigt och åt frukost på mysiga Luzette på Centralen. Det kan jag verkligen rekommendera, jag åt deras fruktsallad med yoghurt och nötter och pappa åt en jättefin avokadosmörgås med ägg och bacon.

Nu sitter jag på kontoret och saknar redan pappa något enormt, det är mysigt att vara tillbaka i stan men det känns så tomt. Pappa är ju min närmsta och typ enda familj bortsett från Mattias och Charlie och om jag bortser från alla mina fantastiska vänner så klart.

Jag har lite släkt och familjevänner som står mig nära men sedan mamma och Matti gick bort har det varit jag och pappa som gäller och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Ja, jag är lite sentimental idag som ni märker men det går väl snart över. Nu ska jag lyssna på någon bra musik och svara på alla mina flaggade mail som väntar på mig i inkorgen.

Vi hörs lite senare bästa ni, ha en fin dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind