Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

frukost på Luzette

Foto-2016-09-21-07-29-29Foto-2016-09-21-07-28-48Foto-2016-09-21-07-57-49

I morse vinkade jag av pappa på Centralstationen och så åt vi frukost på Luzette!

Hej på er!

Usch, idag känns det riktigt tomt! Jag och pappa har haft så mysigt ute på landet de här dagarna, han har fixat i trädgården och med annat han tycker är kul, jag har jobbat och så har vi ätit god mat, fiskat, åkt fyrhjuling, fixat i huset och annat trevligt.

I morse var det dock dags för pappa att resa hem till Skåne så vi körde in till stan tidigt och åt frukost på mysiga Luzette på Centralen. Det kan jag verkligen rekommendera, jag åt deras fruktsallad med yoghurt och nötter och pappa åt en jättefin avokadosmörgås med ägg och bacon.

Nu sitter jag på kontoret och saknar redan pappa något enormt, det är mysigt att vara tillbaka i stan men det känns så tomt. Pappa är ju min närmsta och typ enda familj bortsett från Mattias och Charlie och om jag bortser från alla mina fantastiska vänner så klart.

Jag har lite släkt och familjevänner som står mig nära men sedan mamma och Matti gick bort har det varit jag och pappa som gäller och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Ja, jag är lite sentimental idag som ni märker men det går väl snart över. Nu ska jag lyssna på någon bra musik och svara på alla mina flaggade mail som väntar på mig i inkorgen.

Vi hörs lite senare bästa ni, ha en fin dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson