Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kantarelltoast

kantarelltoast receptsnygg köksfläktkantarelltoast recept


Hej på er!

Vi har ätit så gott de här dagarna ute på landet, jag vet inte om det är naturen som inspirerar mig men jag som annars tycker det är ganska tråkigt att laga mat har lagat den ena goda rätten efter den andra. En av favoriterna blev den här kantarelltoasten. Så enkelt och så gott!

Jag stekte svampen (ca 10 stora kantareller) ganska länge för att få bort allt vatten, sedan hällde jag på två-tre matskedar vispgrädde, riven Västerbottenost, salt och peppar. Jag lät grädden stekas bort nästan helt och sedan serverade jag på rostad surdegstoast. Det räckte precis till två toast, en till mig och en till pappa!

Och just det, jag har fått lite frågor om hur vi har löst fläkten i vårt kök eftersom den aldrig syns på bilder. Så här ser den ut när vi använder den, den är alltså nedsänkt i köksön annars.

Jag ville absolut inte ha en fläkt som stal rymd från takhöjden och inte heller en permanent bänkfläkt för den hade tagit så mycket plats på köksön så det blev istället den här höj- och sänkbara köksfläkten från Gaggenau.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind