Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en kreativ assistent till bloggen

DSCF1319

Vad skulle jag göra utan min lilla vapendragare? Och snart får jag en till… 

Jag sitter vid min arbetsplats på landet och skriver lite nu på morgonen! Jag älskar lugnet här ute och jag får så mycket gjort. Annars har jag en regel för mig själv att inte arbeta hemifrån, jag trivs så bra på vårt kontor i stan men ingenting slår att sitta och jobba med utsikt över havet och skogen.

Och det händer så mycket roligt nu i september och oktober som rör bloggen. Jag har nämligen blivit med kreativ assistent som ska börja jobba med mig från den första oktober. Ni ska få bekanta er mer med henne inom kort men nu skulle det vara kul att få höra vad ni tycker om bloggen.

Mitt mål är ju att förse er med roligt och inspirerande innehåll som rör mode, inredning, skönhet och hälsa men enligt mig kan en blogg alltid bli bättre!

Det är ju ett forum med oändliga möjligheter så jag vore så glad om ni kunde dela med er av vad ni tycker om här i bloggen och vad som kanske saknas just nu och som ni skulle vilja ha mer av.

Jag har några idéer på lager men vill att ni ska säga ert först så lämna gärna en kommentar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Dagens matdagbok med bilder, smink video, veckans träningsschema samt mera recept !:)

  Matilda 2016-09-21 11:37:17
  Svara
 • Hej Linn 🙂

  Älskar särskilt mycket dina inlägg om inredning och gärna bilder från ditt hem och från flera vinklar och där man får se lite mer. Gärna mer spontana bilder också 🙂 Tycker om din blogg jätte mycket!

  kram

  Elisabeth 2016-09-19 20:33:53
  Svara
 • Jag har läst din blogg rätt länge men på sistone har den halkat ner lite i
  Minnet. Jag tror att jag saknar lite personlighet i den. Det är mycket event och saker du går på och det ska väl absolut vara en del av bloggen men för att få den där känslan av personen i bloggen så behövs det lite mer. Och det har su tyvärr tappat lite. Kanske medvetet…

  Sp 2016-09-19 14:56:02
  Svara
 • Kanske ett lite udda förslag eller önskan; lite färre ”perfekta” inlägg alltså fler ”i farten” bilder.

  Så roligt att vi fått se mer från ert hem men vill gärna se mer från garderoben. Stor kram och tack för en härlig blogg <3

  Ida 2016-09-19 14:41:40 http://www.idior.se
  Svara
 • Hej Linn,
  Jag skulle vilja se mer av din klädstil så som dagens outfits. Jag älskar även allt med inredning och tycker du har grymt bra smak. Jag läser gärna mer om hur dina dagar ser ut från morgon till kväll och att du lägger upp fler bilder på dig och din sambo 🙂

  Romana 2016-09-19 10:48:10
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson