Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

snabb och enkel träning

DSCF4077
DSCF4067
DSCF4076

träningsbyxor & sporttopp Bubbleroom // jacka WeSC 

Hej mina kära!

Hur mår ni idag? Jag hoppas allt är bra med er! Själv känner jag mig fylld av energi, jag antar att en längre vistelse ute på landet var precis vad jag behövde. Jag har fått jättemycket jobb gjort och det är så härligt med miljöombyte.

Tack vare att Charlie behöver sin dagliga långrunda så har vi gått varvet på nästan 5 km varje morgon och utöver det har jag kört yoga och annan träningi form av träningsvideos. Det var det jag ville tipsa er om!

Vissa dagar hinner jag inte gå på yoga (många pass är 75-90 min långa) och som ni vet så har jag en gammal knäskada och det är jättevitkigt för mig att få in annan träning också för att bygga lite mer muskler framförallt på benen.

Den senaste tiden har jag därför kört en del träning hemma och har hittat jättebra tio-minuters-pass och här nedan hittar ni mina favoriter. Jag kör de här tre passen efter varandra så att det blir en halvtimmes träning vilket är lagom efter en lång promenad.

10-minute thigh and butt work out

10-minute abs workout

10 minute leg workout pilates

Träningsvideos på nätet har ju en tendens att vara lite löjliga om ni frågar mig men de här tycker jag verkligen fungerar och jag brukar köra övningarna utan paus så när de har 10-15 sekunder vila så fortsätter jag med övningarna så är man riktigt slut efteråt!

Har ni några bra träna-hemma-tips så får ni gärna dela med er i en kommentar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Bra tips

  proteinpulver 2016-12-28 17:48:31 http://www.kosttillskottguiden.nu/proteinpulver
  Svara
 • Åh, tack för superbra tips! 😀 Jag brukar köra Winsor pilates, så bra! Finns på youtube, ett 20-minuters och ett 60-minutersprogram! <3

  Rebecca 2016-09-18 15:26:32
  Svara
 • Är inte så mycket för träningsvideosar, däremot kör jag yogobe ibland. Kör jag snabbstyrka hemma blir det plankan i olika varianter.

  pilla 2016-09-18 13:01:41 http://utochspring.com
  Svara
 • Tack för bra tips om träningsvideos!

  Har haft otaliga medlemskap på diverse gym (mår illa när jag tänker på vad de kostat…) som jag knappt utnyttjat av flera orsaker. Men för ett år sedan upptäckte jag ”Sweat with Kayla” som hjälpt en vän till mig och insåg att hemmaträning är min grej. Hellre 20 minuter hemma där jag kan slappna av och faktiskt träna än all tid det tar att packa kläder, ta sig till gymet, byta om, känna sig vilsen bland alla maskiner och sen släpa sig hem.
  Så har investerat i matta och resistentband, nästa inköp är hantlar och sen kanske en kettlebell. Billigare än vad ett gym kostar per månad och något jag faktiskt utnyttjar 🙂

  Stephanie 2016-09-18 12:52:18 http://www.stephaniehak.com
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson