Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

rosa ljusstake

rosa ljusstake

Grått och ljus- eller gammeldagsrosa, hur fint tillsammans? 

Hej på er!

Den här sötnosen står på en av hyllorna vid min arbetsplats på landet. Den hittade jag i en liten butik i London som heter Search and Rescue och i veckan tänkte jag fixa ett inlägg med lite vintage-tips i London med tema inredning åt er.

Vi har, på tal om landet, haft en helt fantastisk helg där ute. I lördags var det 25 grader och sol hela dagen så jag låg och gottade mig på en solstol. På kvällen blev det superlugnt och igår storstädade vi huset, åkte fyrhjuling och så fiskade vi i solnedgången.

Jag fick två gäddor på kroken men de fick åka i igen för de var så små. Och jag fick så mycket feeling för att hänga på landet så jag bestämde mig för att bjuda upp pappa helgen som kommer.

Jag skulle egentligen på en middag i stan på fredag men avbokade den så jag tror att vi åker ut till landet redan på torsdag efter mitt Ellos-event och så stannar vi där ända tills onsdag morgon när pappa åker hem igen.

Jag har inga möten inbokade varken fredag, måndag eller tisdag så jag ska försöka låta det förbli så och istället jobba från landet under de dagarna när pappa är uppe.

Jag känner att jag behöver en sista landetdos innan vi är uppbokade i princip varje helg fram till slutet av oktober och jag har en hel del texter och annat jag skulle behöva skriva i lugn och ro så då passar det perfekt att jobba från landet.

Nu ska jag ha dagens sista möten innan jag stänger igen datorn och går hem! Ha en fin kväll bästa ni! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry