Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

countryside outfit

DSCF4130DSCF4133

ballerina MarZio // jeans Cheap monday // skjorta H&M

Hej bästa ni!

Har ni haft en bra helg? Jag kan säga att redan i mitten av veckan så kände jag att jag bara ville åka ut och hänga på landet. Det var ju två veckor sedan vi var här senast och jag har verkligen längtat hit. Vi sover antagligen här i natt och åker in tidigt i morgon bitti istället.

Vi försöker maximera tiden här ute men samtidigt så känner ingen av oss för att sluta upp med att ha ett socialt liv så en hel del helger i höst kommer spenderas i stan. Och det ultimata upplägget om ni frågar mig är som jag gjorde den här helgen, åt middag med mina tjejkompisar i stan på fredagen och sedan landet lördag-söndag.

Då får man verkligen det bästa av två världar! Nu ska jag dra på mig ett par gummistövlar och gå ut i skogen och leta svamp, wish me luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson