Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

countryside outfit

DSCF4130DSCF4133

ballerina MarZio // jeans Cheap monday // skjorta H&M

Hej bästa ni!

Har ni haft en bra helg? Jag kan säga att redan i mitten av veckan så kände jag att jag bara ville åka ut och hänga på landet. Det var ju två veckor sedan vi var här senast och jag har verkligen längtat hit. Vi sover antagligen här i natt och åker in tidigt i morgon bitti istället.

Vi försöker maximera tiden här ute men samtidigt så känner ingen av oss för att sluta upp med att ha ett socialt liv så en hel del helger i höst kommer spenderas i stan. Och det ultimata upplägget om ni frågar mig är som jag gjorde den här helgen, åt middag med mina tjejkompisar i stan på fredagen och sedan landet lördag-söndag.

Då får man verkligen det bästa av två världar! Nu ska jag dra på mig ett par gummistövlar och gå ut i skogen och leta svamp, wish me luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind