Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fina vykort och gratulationskort

fina gratilationskort

Gratulationskort och vykort från Lagerhaus

Något jag alltid tycker att jag saknar hemma när det väl behövs är fina vykort och gratulationskort till presenter. Så för ett tag sedan bestämde jag mig för att börja hamstra! För närvarande hittar ni enligt mig det bästa utbudet av roliga vykort på Lagerhaus och jag köper alltid med ett par stycken när jag är där.

Även Ikea har fått in många fina presenttillbehör och så Granit, där har jag köpt min dymo som går varm där hemma. Jag använder den både till personliga meddelanden på paket och för att markera pärmar, tidskriftssamlare och annat. Ett litet tips till er andra organiseringsfreaks där ute!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! När jag var förbi akademibokhandeln idag såg jag att det fanns målarböcker med mindre motiv som man själv färglade och som även var ett vykort på baksidan ??

    Anna 2016-09-10 19:30:11
    Svara
  • Åh jag gör likadant, har en stor låda full med fina band, silkespapper och presentinslagningstillbehör. Cellofan är ett måste, piffar till vilken liten gå-bort-present som helst. Hamstrar på fina små askar och lådor också, hoppas på att den dagen vi har hus att det finns plats för en pysselhörna/rum till mig 🙂

    Stephanie 2016-09-09 13:37:46 http://www.stephaniehak.com
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind