Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

overknee boots and 70s feeling

IMG_0889IMG_0899 IMG_0838 IMG_0869 IMG_0901 IMG_0895IMG_0903standing

blus Weekday // grå manchesterklänning här // knähöga stövlar här // väska Saint Laurent – adlinks

Fotograf: Sandra Moreira

Hej onsdag!

Här är lite bilder med de knähöga stövlarna jag berättade om igår. Jag är så nöjd och var först lite tveksam för när jag skulle beställa dem och kikade på produktbilderna så var jag rädd att sömmen nere vid foten skulle synas för mycket. Men i verkligheten ser de bara helt svarta och släta ut och jag har redan fått så många komplimanger för dem.

De perfekta höstbootsen som piggar upp vilken outfit som helst. Det är så skönt att de är låga också, ibland kan det kännas lite väl med overknee stövlar med hög klack mitt på ljusa dagen, åtminstone till kjol och klänning.

Just nu befinner jag mig på kontoret, jag har fått en hel del jobb gjort under förmiddagen och snart ska jag iväg på en presslunch på Berns Terrassen för Eos. Lunchevent har börjat bli mina favoriter, det är perfekt med ett litet avbrott mitt på dagen, få träffa lite folk, att äta lunch så klart och få ta del av lite skönhetsnyheter. Många flugor i en smäll helt enkelt!

Jag hoppas ni får en fin dag så länge, kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson