Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I want it all, autumn feeling


1. Halsduk från Tiger of Sweden HÄR / 2. Väska från Leowulff HÄR / 3. Kappa från WEEKEND MaxMara HÄR / 4. Solglasögon från Prada HÄR / 5. Kjol från Tiger of Sweden HÄR / 6. Tröja från BOSS Orange HÄR / 7. Blus från Rebecca Minkoff HÄR / 8. Armband från By Malene Birger HÄR / 9. Overknee-stövlar från Mai Piu Senza HÄR

Hej godingar!

Häromdagen när det regnade och var kallt ute så satt jag och surfade runt på nätet och kikade på lite höstplagg. Nu verkar det däremot som att det ska bli 20 grader och sol hela veckan här i Stockholm men jag känner ändå att det börjar bli lite svalare i luften när jag går till kontoret på morgonen.

Det här kollaget är inspirerat av den här outfiten (klick!) som jag fick en hel del frågor om. Min kjol var ju från Drylake men den är slutsåld så här ovan har ni en liknande från Tiger och mina stövlar från Stuart Weitzman är ganska dyra så jag letade även upp ett lite billigare alternativ åt er.

Jag älskar lårhöga stövlar och klickade hem ett par svarta med låg klack häromdagen som ni ska få se i en outfit snart. En annars väldigt enkel outfit blir så mycket mer uppklädd med höga stövlar och det är skönt att ha ett par platta också som är lätta att knata omkring i.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • kappan var jäkligt snygg, dock redan köpt en i år från maxara så det får räcka 🙂

    Jennie 2016-09-06 13:29:42 http://www.missjennie.se
    Svara
  • Så oförskämt? Ett billigare alternativ? Så du utgår ifrån att alla dina läsare har sämre ekonomi än dej?

    Ann 2016-09-06 10:10:28
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson