Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Yayoi Kusama på Moderna Museet och Foodora-middag

DSCF4267DSCF4226DSCF4249DSCF4223DSCF4237DSCF4257DSCF4275DSCF4315DSCF4258DSCF4272DSCF4314DSCF4280

Lite bilder från min helg och den fantastiska Yayoi Kusama-utställningen på Moderna Museet!

Här är lite bilder från min helg. Det var Maria som kom på besök i torsdags och jag var så nära att skriva hennes namn i bloggen men kom på det i sista stund innan jag publicerade inlägget. Hon var nämligen här för att överraska en tjejkompis med möhippa och vi har många gemensamma vänner så det var tur att jag kom på det. Det hade varit så tråkigt att spoila överraskningen.

I fredags för att hålla oss borta från stan och inte råka springa in i den blivande bruden så gick vi till Moderna Museet och tittade på Yayoi Kusama-utställningen. Och ni måste gå dit om ni är i Stockholm! Så häftig utställning och vilken cool kvinna hon är, Yayoi Kusama, hon kör verkligen sitt egna race och installationerna är helt otroliga.

Utställningen håller på t.o.m söndag så om ni inte har något bättre för er i helgen så tycker jag ni borde gå dit! Efter utställningen kilade jag iväg till kontoret och jobbade ett par timmar och fastnade med en grej så jag blev försenad hem. Vi skulle ha middag med Marias bror, hans flickvän och lite andra vänner hemma hos mig på kvällen men det fanns inte en chans att jag skulle hinna handla och laga mat innan de kom.

I sådana situationer är jag så glad att Foodora finns. Jag har ju skrivit om Foodora tidigare och jag misstänker att jag och Mattias är några av deras bästa kunder. Det har blivit många hemkörningar istället för hemlagade middagar kvällar då vi har jobbat sent och varit för trötta för att laga mat. Så jag beställde både pekinganka och lite andra rätter från min favorit Hongkist och vi hade middagen uppdukad och färdig på mindre än en halvtimme. Snacka om en räddaren i nöden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag var och såg Yayoi Kusama-utställningen i Danmark. Håller med dig. Grymt bra!!

    Sofis 2016-09-06 08:45:29
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson