Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

måndag och min memo bottle

memo bottle


God måndag morgon!

Hur mår ni idag? Jag är så måndagsseg men beslutade mig för att ta mig upp till yogan tidigt i morse ändå och det är jag så glad för nu. Inte för att jag känner mig mycket piggare men min koncentration känns snäppet bättre och det behövs för jag ska sitta framför datorn hela eftermiddagen.

Men först ska jag möta upp Sandra nere på Stureplan och äta lunch. Det känns som evigheter sedan vi sågs och vi har bara hunnit ses lite på landet i sommar för de har lantställe fem minuter med båt från oss. Men nu var det ett tag sedan sist så det ska bli mysigt att ses och catch up!

Och på bilden här ovan har ni förresten min nya favorit. Jag har ju skrivit här i bloggen förut att jag måste bli bättre på att dricka vatten och jag behövde visst bara en snygg vattenflaska för nuförtiden häller jag i mig vatten om dagarna och jag märker verkligen hur jag blir piggare av det. Förut drack jag istället tio koppar kaffe vilket jag har dragit ner till 2-3 om dagen.

Memo bottle är helt miljövänlig och de skänker dessutom pengar till water.org för varje såld flaska. Det som verkligen har gjort skillnad för mig är att den är platt och så mycket smidigare att ha med sig i väskan än en rund flaska. Ett litet tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson