Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skärgårdstips – Siggesta Gård

DSCF3199DSCF3200 DSCF3193 DSCF3205DSCF3189 DSCF3192DSCF3194

Ett litet tips om ni ska ut till Skärgården är att besöka fina Siggesta Gård!

Hej hjärtan! Har ni haft en fin helg? Vi har haft så mysigt och jag vet inte om ni har sett första delen av serien Narcos (som handlar om Paolo Escobar) men i fredags släpptes i alla fall andra säsongen på Netflix. Ni måste se den!

Jag älskar att Netflix släpper hela säsongen på en gång så att jag slipper vänta en hel vecka innan jag kan se nästa avsnitt. Jag gillar att mysa ner mig i soffan när det regnar ute eller ligga vaken hela natten och kolla en riktigt bra serie. Det är ju något av det bästa som finns!

Och vill man inte göra det så kan man åka till Siggesta Gård! Något jag verkligen älskar med Värmdö är att vi verkligen bor mitt ute i naturen men blir vi uttråkade så finns det så många mysiga utflyktsmål och restauranger runtomkring.

Siggesta Gård når man dock inte med båt utan det är bil som gäller och det är även ett perfekt utflyktsmål om man är i stan för det tar bara runt 45 minuter dit. Allra bäst tror jag att man kommer tycka om Siggesta Gård om man har med sig barn dit.

De har nämligen en massa roliga aktiviteter för barn, bl.a. hästridning. Maten var vi tyvärr inte särskilt imponerade av men det är ju sådant de förhoppningsvis kan förbättra och utveckla. Inredningen är däremot så mysig och de har världens finaste lilla gårdsbutik men vackert porslin och annan rolig inredning. Väl värt ett besök!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson