Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hemma hos reportage – del 1

_MG_2727


Jag fick lite önskemål från er läsare som ville se Älskade Östermalm-reportaget från i våras av vår lägenhet och nu har jag fått godkänt från tidningen och fått texten skickad, det blir ganska långt så jag delar upp det i två inlägg. Enjoy!


linn_herbertsson-6-copy _MG_2665


Linn Herbertsson

Ålder 28 år.

Bor Östermalm.

Gör Driver eget och bloggar på linnherbertsson.metromode.se.

Aktuell med Uppstarten av ett nytt företag, Fred Patrone, som kommer kombinera mode med välgörenhet.

Favoritplats i lägenheten Bardelen i köket. Där har de absolut bästa, och mest vilda, festerna utspelat sig. Oförglömliga minnen, runt ett bord.


linn_herbertsson-20-copy _MG_2763


Blandar du sotigt svart med isigt vitt får du ett hem i balans. I alla fall om du frågar Linn Herbertsson. Med hög takhöjd och noggrant utvalda möbler välkomnar hon oss till det som äntligen får henne att känna sig hemma.

Text: Emma Castman Foto: Henrik Nero och Nadja Endler


linn_herbertsson-7-copy _MG_2714standing


För fyra år sedan flyttade Linn Herbertsson in i hennes killes lägenhet på Östermalm. En svartmålad våning som fick dagsljuset att kännas avlägset även när klockan slog lunch. I dag bor de på samma adress, men i en miljö som är omvänd. Väggar och tak är vitmålade. Och inredningen går för det mesta i neutrala toner.

– I början tyckte jag inte riktigt om lägenheten, den var så mörkt inredd. Jag fick panik och bytte ut allt till vitt. Och kan så här i efterhand medge att det blev lite för vitt. Jag och min kille var varandras ytterligheter när det kom till inredning, säger Linn Herbertsson.


linn_herbertsson-18-copy _MG_2718 _MG_2694


Linn Herbertsson började blogga för åtta år sedan, och har en utbildning som civilekonom i bagaget. Som egenföretagare och entreprenör är hon van vid att arbeta för sig själv, och med sig själv. Mycket och intensivt. Och hon tror benhårt på att alla blir mer effektiva om de får hålla på med det de brinner för.

– Jag är en do:er som ogillar när saker går långsamt. Jag är inte den typen av entreprenör som sprutar ur mig nya affärsidéer. Jag är istället den i teamet som arbetar med sociala medier, digital marknadsföring och trender. Driver och inspirerar.


_MG_2690 _MG_2698


Linns Östermalmsfavoriter 

Butik Saluhallen. Eller torghandlarna på Östermalmstorg, där köper jag ofta färska blommor. Och så får jag pruta – det är kul.

Restaurang Papas. Det är mitt absoluta favoritställe. Jag åker ofta till Italien på somrarna, och ett extra starkt minne är när vi en sommar åkte runt Gardasjön. Det roliga är att en av de som jobbar på Papas är från just den platsen i Italien, och det får mig att känna mig som hemma.

Café Saturnus.

Plats Oscarskyrkan på Narvavägen. Jag är inte alls speciellt religiös, men gillar att gå till kyrkor och tänd ljus. Speciellt de gånger jag behöver tänka, eller mår dåligt och känner mig ledsen.

Träningsstråk Jag har tränat Army Fitness och kröp då runt i lera i Humlegårdsparken. Annars är Gärdet fint och praktiskt, där kan min hund Charlie springa fritt.


_MG_2721

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson