Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fred Patrone – vår första plocksida

AO0716_099

Vårt armband är med på en plocksida i senaste numret av Älskade Östermalm!

Plötsligt händer det! I veckan hittade vi ett av våra armband på en av plocksidorna i magasinet Älskade Östermalm. Det är så häftigt att se något man har jobbat så länge och mycket med, vara klart. Det här var verkligen en liten bonus för vi har deadline på vårt pressmaterial som kommer vara klart och skickas ut först nästa vecka.

Vi blev ju ordentligt försenade med produktionen innan sommaren men nu är allt klart och vi har en spännande höst framför oss, aldrig kunde jag tro att det skulle vara så mycket trial and error när man ska ta fram en produkt men det har varit otroligt lärorikt! Här (klick!) kan ni läsa ett tidigare inlägg där jag berättar mer om Fred Patrone och tanken bakom vår företagsidé!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Linn
  Har lyssnat på poddavsnittet som du var med i.. Jag har följt din blogg från när du skulle flytta upp till Stockholm. Du verkar verkligen vara en bra människa med fötterna på jorden. En sann förebild för unga kvinnor!
  /Amanda

  Amanda 2016-09-02 21:44:39
  Svara
 • Hej! Ser sa fint ut och er hemsida ar verkligen toppen, far man fraga hur ni har byggt den? Anlitade ni en webdesigner eller har ni anvant er av sidor som t.ex. Shopify eller Wix? Tack sa mycket 🙂

  Sophie 2016-09-02 09:51:03
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Vi utgick från en mall som den här http://bauhaus.demo.arw.tf men sedan lät vi en webbdesigner bygga den åt oss. Shopify och Wix har jag dessvärre ingen erfarenhet. Men vad kul att du gillar vår hemsida 😀

   Linn Herbertsson 2016-09-05 16:47:59
   Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Har själv haft shopify, en grym plattform med massor med tillbehör och du kan skräddarsy i princip allt! Ett problem dock är att man inte kan använda sig av klarna :/ men har man inget behov av klarna rekommenderar jag starkt shopify! Det är även ganska användarvänligt 🙂

   Natalie 2016-09-04 05:43:44 http://www.dekorette.se
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson