Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

the midsummer dress

sidenklänningmaxi klänning

Jag älskar den här klänningen som jag hade på mig på midsommarafton, hur fin?

Jag har fått lite frågor om min klänning som jag hade på mig på midsommarafton. Den kommer från (affiliatelänk) Sabo Skirt som är en hyfsat nyupptäckt sida för min del. Det är ett australienskt märke som jag råkade ramla över på Instagram för ett tag sedan och även (affiliatelänk) min gråa klänning kommer därifrån.

Just den här klänningen som jag hade på mig på midsommar verkar vara slutsåld för tillfället men det är definitivt värt att kika in Sabo Skirts andra klänningar här och även deras andra produkter om ni är ute efter snygga och lite unika sommarplagg. Det finns så otroligt mycket fint och jag tänkte själv lägga en beställning på lite nya grejer innan vi ska på vår semester till Frankrike om några veckor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej! Jag undrar om man måste betala tull om man beställer därifrån? 🙂

  Sara 2016-10-14 13:26:33
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh jag minns faktiskt inte så här lång efter om jag betalade skatt för den sändningen eller ej, men på deras sida står iaf att man kan behöva betala skatt beroende på vilket land man bor i så kika på skattesatsen hos Skatteverket när man beställer från Australien 😀

   Ha en fin dag!

   Linn Herbertsson 2016-10-25 11:51:45
   Svara
 • Du får gärna visa klänningar bakifrån också så man kan se hur hela klänningen ser ut! 🙂

  Anna 2016-06-29 22:54:48
  Svara
 • Fööööör snygg ?

  Mathilda 2016-06-29 22:09:03 http://daylife.se/hosmathilda
  Svara
 • Vilket hus ni har fått till, magiskt är bara förnamnet. Blev så nyfiken på vart er ljusfackla som står brevid dig på sista bilden är ifrån. Hade varit så fin på min altan 🙂 Kolla gärna in min instagram så får du se mitt hus emelie.pettersson heter jag där 🙂

  Emelie 2016-06-29 09:40:12
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie! Tack för din kommentar. Facklorna kommer från ett märke som heter Blomus 😀

   Linn Herbertsson 2016-07-05 10:03:20
   Svara
 • Vad kostar frakt och tull från Saboskirt? 🙂 jättefina saker!

  Julia 2016-06-28 21:46:08
  Svara
 • Vart har ni köpt solstolarna? Såå fina 🙂

  Diana 2016-06-28 19:12:29
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind