Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PUSS

DSCF0873

 

Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en fin helg och midsommar, vi har haft det alldeles underbart och igår var ju så magiskt med 28 grader och sol. Vi hänge nere på bryggan och badade hela förmiddagen och på eftermiddagen gick vi upp till terassen där vi fortsatte sola och badade i jacuzzin.

Vi har fortfarande inte riktigt förstått att vi nu kan bo här och är alldeles lyckliga varje sekund vi får vara här. Det har ju varit fullt hus hela helgen så jag tror det kommer sjunka in på riktigt först när vi är ensamma här några dagar.

När jag tog bilden här ovan trodde jag det var min sista dag på kontoret på ett tag men jag måste jobba även nästa vecka så får vi se om vi bor i stan eller på landet och pendlar. Det passar ganska bra för byggarna kommer behöva arbeta här även nästa vecka för att få klart det sista.

Lite bilder från vår helg kommer i morgon. Nu ska vi mysa ner oss framför en film, äta toast, dricka Oboy och njuta av den här söndagskvällen tillsammans med Jonathan och Mikaela. Ha en fin kväll så hörs vi i morgon! Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind