Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

yoga och balans

_MG_8738 _MG_8767

 

När vi var på yoga och noise detox ute på Frötuna Gård för någon vecka sedan så lyckades jag för första gången hålla positionen tranan (andra bilden) längre än i bara några sekunder. Plötsligt händer det som jag brukar säga när det gäller yoga.

Jag med mina svaga armar och tidigare dåliga balans har verkligen haft svårt för att klara av tranan tidigare och jag älskar när yogapositioner som man har trilskats med ett tag helt plötsligt släpper och fungerar.

Jag har yogat 3-5 gånger i veckan nu i snart 10 månader och jag behöver väl inte berätta för er ännu en gång hur mycket jag älskar det? Den fantastiska träningen, stretchen, hur mycket bättre mitt balanssinne har blivit och så bra det är för att motverka stress. Just nu känns det verkligen som att jag kommer yoga resten av livet så länge jag kan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej!

  Vart är dina träningstights ifrån? 🙂

  Lovisa 2016-06-27 11:19:53
  Svara
 • Om du tittar framåt istället för ner i backen så blir det ännu lättare, måste bara våga lyfta blicken det stabiliserar hela posen. 🙂 Kram!

  Kristina 2016-06-26 00:02:23
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Ah, jag har hittat fokus för balans i mattan nu men ska testa kolla fram nästa gång, tack för tipset 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-26 21:31:08
   Svara
 • Hej! Jag vet att du nämnt en yoga app innan men jag är inte människa att hitta inlägget eller om det var i en kommentar…. Använder du någon app eller kan rekommendera hemma-yoga-app? Kram

  Sofia 2016-06-25 11:33:05
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Ja jag använder mig av https://yogobe.com/se/ på antingen datorn eller mobilen, tycker de har många bra inspelade klasser 🙂

   Linn Herbertsson 2016-06-26 21:30:34
   Svara
 • Gör du yoga hemma eller på ditt gym, om du gör hemma, gör du med app då?

  Sofia 2016-06-23 23:18:48
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jag gör både och, nu har mitt gym uppehåll med sina klasser över sommaren så då använder jag en sida som heter Yogobe, funkar även på mobilen 😀

   Linn Herbertsson 2016-06-26 21:19:33
   Svara
 • Hej Linn!

  Jag har hittat din blogg ganska nyligen, och fullkomligt älskar den. Låter kanske lite lustigt men har läst det mesta av vad som hänt dig personligt och så genom bloggen, och jag beundrar verkligen dig. Dethär med Yoga, hur började du? Jag vill så gärna börja, men jag vet inte vart eller hur? Hur gjorde du?

  Kram

  Ebba 2016-06-23 16:31:13
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind