Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODOIST

IMG_8169 copy IMG_8179 copy

 

God morgon! Jag sitter och äter frukost och svarar på lite mail as we speak. Lugnet före stormen skulle jag vilja kalla det, hehe! Idag kommer nämligen Maria hit och sedan är det fullt ös för att få klart allt ute på landet inför midsommar. Här nedan har ni vår att göra lista och sedan ska vi ju även styra upp med mat och annat för att det ska bli en trevlig midsommar.

Men just därför är jag extra glad för att vi är det lilla gänget vi är som ska fira där ute, jag vet att alla kommer göra det absolut bästa av situationen så att det blir världens härligaste midsommar trots att väderleksrapporten ljust nu visar ösregn hela fredagen. Haha, det slår aldrig fel med vädret på midsommar!

Att göra:

→ Köpa tallrikar och de sista köksredskapen som behövs

→ Bära ner och packa upp alla sängar, soffor och annat från garaget

→ Möblera huset

→ Sätta upp alla lampor

→ Packa upp sängkläder, lakan, handdukar och porslin

→ Såga till matsalsbordet och måla det, just nu är det alldeles för långt

→ Köpa tillfälliga matstolar då de vi köpt inte kommit än

→ Larmet ska installeras

→ Handla mat, dryck och blommor till midsommar

Vad som inte kommer bli klart innan midsommar:

→ Glaspartierna som ska sitta runt hela terrassen

→ Det stora sovrummet på nedervåningen

Glasstaketet är alltså försenat så det får byggas ett tillfälligt idag, huset ligger så högt upp så något annat vore livsfarligt. Och det stora sovrummet kommer inte bli klart men det var vi förberedda på och vi har ändå löst så att det finns sängplatser för alla våra vänner som ska sova över. Sedan är jag alldeles säker på att vi har glömt något mer men det får dagen i morgon utvisa när vi ska åka ut och fixa hela dagen lång.

Igår kom jag förresten på att vi inte har köpt en enda tavla så det kommer vara ganska tomt på väggarna ett tag framöver, hehe! Och just det, jag har blivit alldeles nojig för jag hör om så mycket inbrott här i Stockholm så nu ska vi installera värsta larmet både ute på landet och här i stan, det ska bli så skönt!

Hur tänker ni med larm? Jag vet inte om det är många som har det idag eller inte och om inbrotten har blivit fler eller färre men en nära vän till mig hade inbrott senast i veckan så jag vill verkligen ha larm nu för att känna mig trygg! Nej, nu måste jag sätta igång, det är mycket som ska göras idag. Ha de bäst så hörs vi lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hade inte larm när jag bodde i stan men en rejäl säkerhetsdörr. Kände mig inte otrygg där eftersom det alltid var rörelse i trapphuset. Nu när vi flyttat till hus installerade vi larm från Verisure direkt, skönt att både kunna larma ett skalskydd nattetid när man sover, samt sätta på kameraövervakning inomhus när man är på jobbet. Vi är supernöjda.

    Sofie 2016-06-22 18:57:28
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind