Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING DAZE

DSCF0422 copy DSCF0449 copyDSCF0442 copyDSCF0426 copy

Några bilder från helgens bröllop!

Oj, jag vet inte hur jag i ord ska beskriva Ida-Sofia och Mauritz bröllop i helgen! För det första sa väderleksrapporten att det skulle regna hela helgen men vi hade sådan tur och det var t.o.m. varmt och skönt under fredagen. Efter vigseln åkte vi vidare till Stora Sundby där vi först samlades nere vid orangeriet och drack champagne under tiden som brudparet fotograferades.

Vi åt sedan middag i en av de stora salarna på slottet, vilket ställe alltså. Jag har sett Stora Sundby på bild tidigare så det var riktigt kul att äntligen få komma dit och se det på riktigt. Ett sagoslott utan dess like och när man står och tittar på Stora Sundby så tror man knappt att man befinner sig i Sverige, det är så exotiskt.

Fyra stora torn som symboliserar årstiderna, tolv mindre torn för årets månader, 52 rum för antal veckor på ett år och 365 fönster som symboliserar årets alla dagar. Så mycket historia och så vackert! Efter middagen blev det dans och vid två-tiden blev vi alla ombedda att gå ner i slottsgångarna under slottet och så kom vi ut på baksidan.

Det här är nog faktiskt den mäktigaste upplevelsen jag har varit med om på ett bröllop. För då var ena slottsväggen upplyst och på en av balkongerna stod det en man och sjöng och spelade italienska låtar. Det var som att vara med i en film eller en vacker dröm. Efter att vi hade fått lite mat i magen, tittat på fyrverkerier och skålat för det vackra brudparet så fortsatte festen inne på slottet.

Dag två vaknade jag vid lunch och hoppade ur sängen, satte på musik på min iPhone och började göra mig i ordning. Klockan två hämtade nämligen bussen oss på hotellet och då fortsatte festligheterna. Jag kände inte ens min bakfylla från kvällen innan för jag var så lycklig efter bröllopet, all kärlek och den fantastiska stämningen.

När vi kom till Stora Sundby bjöds det på en helt fantastisk brunch med allt man kan önska sig dagen efter. Den här dagen var lite mer avslappnad gest och det var så härligt att få en dag till tillsammans med Ida-Sofia och Mauritz där vi hann hänga massor och prata om kvällen innan. Jag minns hur jag satt ute på trappen med de andra och bara kände mig alldeles lycklig i kroppen.

Så mycket minnen och den här helgen tar jag med mig för resten av livet! Tack till bästa brudparet för den här helgen, ni är så underbara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind