Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING MAXI DRESS

wedding dress guestwedding maxi dress

Klänningen jag hade på mig i fredags! Nu hittar ni den på rea här (adlink)!

Här kommer lite bilder på klänningen jag hade på mig på bröllopet i fredag. Jag har fått så otroligt många komplimanger för den och det är en ganska rolig historia bakom. Det var bara några veckor innan bröllopet som jag fortfarande inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig.

Då satte jag mig en kväll och gick genom varenda långklänning på mina favoritsidor på nätet och det slutade med att jag hittade fyra stycken och beställde hem alla fyra för att jag kunde inte bestämma mig.

Den här klänningen var ett riktigt wild card för den ser inte alls särskilt fin ut på bilderna och var den enda billiga klänningen jag klickade hem. När jag väl fick klänningarna och hade testat de tre första dyra klänningarna utan att någon kändes riktigt fin så tog jag på mig den här och den satt som en smäck.

Materialet såg så billigt ut på bilderna på sidan men är jättefint i verkligheten och modellen är så smickrande för figuren med skärpet i midjan som ingår. Så nöjd och så kunde jag skicka tillbaka de andra tre klänningarna som hade sett jättefina ut på bilderna men inte alls satt så fint på i verkligheten.

Nu såg jag även att klänningen är på rea och kostar några ynka hundralappar ni hittar den här (adlink) och den finns fortfarande kvar i storlek 34 (UK 6) och storlek 38 (UK 10) som jag beställde.

Den här modellen känns som att den kan vara lite för stor utan att det gör något och jag vill alltid att mina klänningar ska vara riktigt långa så då tar jag hellre en storlek större och sedan syr in dem hos skräddaren men tack vara skärpet i midjan på den här så behövdes inte det. Visst är den fin?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vilka sidor brukar du handla ifrån? Behöver lite ny inspiration 🙂

  Mikaela 2016-07-04 15:06:18
  Svara
 • Klänningen ser verkligen mycket snyggare ut på dig än på modellen, hade jag bara sett den på modellen hade jag bläddrat bort den direkt, men nu funderar jag på att slå till.

  Helen 2016-06-22 10:26:48
  Svara
 • Du är så otrolig vacker o din blogg är det första jag ser fram emot varje morgon :-), efter min morgon kaffe då. Vi ska till Santorini på smekmånad i aug o bo på samma hotel som du bodde på förra sommaren. Har du tips på något spännande som vi inte för missa där? Kram

  Saba 2016-06-21 19:45:06
  Svara
  • Svar på Sabas kommentar.

   Hej Saba! Åh grattis och hoppas ert bröllop blir magiskt. Santorini är så underbart, ni kommer älska det. Här hittar du alla mina inlägg om Santorini http://linnherbertsson.metromode.se/search/Santorini/ Vad glad jag är att du gillar bloggen, det betyder mycket. Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-22 10:07:41
   Svara
 • WOW! Du är verkligen proffs på att hitta smickrande och snygga kläder! Jag gick in på asos och tittade på deras bilder på klänningen, där tyckte jag inte alls att den såg särskilt fin eller lyxig ut, men på dig…WOW!

  Jenny 2016-06-21 08:43:59
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Haha jag vet, jag trodde jag skulle skicka tillbaka den direkt men jag är glad att jag chansade 🙂 Tack! Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-22 09:34:08
   Svara
 • Alltså så så så galet vacker! Mest du men även klänning! BABE

  Gabriella 2016-06-20 22:48:17
  Svara
 • SÅ vacker! Jag ska vara brudtärna om tre veckor och har köpt en blek-/puderrosa klänning. Har du några tips på passande clutches/kuverväskor samt skor? Letat förgäves i butik och online…

  Linnea 2016-06-20 20:56:51
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej där! Jag tycker de här väskorna är så fina till bröllop och dem har faktiskt en i rosa. Och blir det för mkt rosa så tycker jag den ljusgråa är så fin 🙂 Den har jag själv. http://www.pellobello.com/product/fluffy-fur-fever-bag/ och Jennie Ellen har så många fina skor som passar till bröllop, kika här: http://www.jennie-ellen.com/products/aw14 Hoppas du hittar något fint

   Linn Herbertsson 2016-06-22 09:31:47
   Svara
 • Vad var de för dresscode på bröllopet?

  Moa 2016-06-20 20:13:20
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind