Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

renovering kök – grått, marmor och mässing

grått kök grått och marmorgrått och mässingrenovering kök

Nu har luckorna kommit tillbaka från sprutlackeringen och det blev precis som jag hade tänkt!

Hej babes! Måndag och vilken helg vi har haft, jag ska berätta lite mer om det fantastiska bröllopet vi var på i helgen lite senare. Igår när vi vaknade på Eskilstuna Stadshotell efter fest i dagarna två så satte vi oss i bilen och körde raka vägen ut till Värmdö för att se hur det går med renoveringen.

Jag var så  nyfiken så att jag nästan sprack innan vi kom dit för nu har de lagt ut gräsmattan och tomten börjar bli riktigt fin OCH så har köksluckorna kommit tillbaka från sprutlackeringen. Jag är sååå nöjd! Först tänkte vi ju köpa helt nya, släta luckor men jag är så glad att vi behöll de gamla luckorna med ram runt.

Det var så svårt att välja färg till luckorna, de hade små lappar i färgbutiken och utifrån en sådan liten lapp skulle man försöka se framför sig hur ett helt kök skulle bli i den nyansen man valde. Jag minns hur jag satt och jämförde färgproverna och höll dem bredvid mitt guldarmband för att se så att den gråa nyansen skulle gå bra ihop med mässing, haha!

Vi har ju bestämt oss för att ha en vask i mässing, samt alla lampor och handtag i köket och det kunde inte bli bättre. Jag var så rädd att allt skulle se alldeles knasigt ut tillsammans men jag är riktigt nöjd, vad tycker ni?

Nu ska knoppar och handtag fästas, ugnen ska byggas in, lampor ska sättas upp och så ska all marmor poleras och sedan är vårt kök klart och huset ska gå att bo i från och med torsdag den här veckan. Jag kan knappt tro det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Linn, hittade din blogg av en händelse när jag och sambon letade köksinspiration på nätet. Vi har letat efter liknande luckor som ni har med spegel och utan de där infasningarna i ramen som alla större kökstillverkare envisas med att ha. Får man fråga vilken tillverkare som ligger bakom ert kök? Tack på förhand!

  Niclas 2016-06-26 09:23:13
  Svara
  • Svar på Niclass kommentar.

   Hej Linn! Så fint det blir 🙂 En fråga, vart beställde ni er diskho ifrån? Tacksam för svar 🙂

   Anna 2016-06-27 21:14:44
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Tack =) Kika här: http://stenskivor.se/blogg/produkter/nya-fina-diskhoar-i-sortimentet/ Det är exakt den vi har men vår ska vara från http://decosteel.se/produkter/ Däremot hittar jag ingen i mässing på deras hemsida. Det var byggaren som fixade den 🙂 Ha en fin kväll!

    Linn Herbertsson 2016-06-27 21:23:56
    Svara
  • Svar på Niclass kommentar.

   Det är luckorna som fanns på det gamla köket när vi flyttade in, så de är från Häckers kök men så har vi sprutlackerat dem i färgen vi ville ha. Vi tänkte först beställa nya av dem men servicen var så långsam och utbudet rätt dåligt. Så när vi skulle beställa luckor och högskåp köpte vi dem på ikea istället för de var i samma design och sålämnade vi in även de luckorna på sprutlackering 😀 Lycka till!

   Linn Herbertsson 2016-06-26 21:39:10
   Svara
 • SÅ snyggt! Var kommer handtagen ifrån?

  Glad midsommar =D

  Milla 2016-06-24 20:10:42
  Svara
  • Svar på Millas kommentar.

   Tack 🙂 De kommer från Buster + Punch http://linnherbertsson.metromode.se/2016/06/13/buster-punch/

   Linn Herbertsson 2016-06-26 21:29:20
   Svara
 • Hur fint som helst!! Så himla fräscht. Perfekt kombination. 🙂
  Har precis hittat till din blogg. Gillart! Speciellt uppdateringarna kring huset. Så kul att följa detta fina ställe ta form. 🙂

  Anna 2016-06-20 15:54:09
  Svara
 • Å så snyggt Linn! Håller på med exakt samma sak, vet att det blir marmorbänk och mässingsdetaljer men det är ju sinnes svårt att välja grå nyans. Vi provmålade på dem gamla luckorna som vi ska byta ut men har inte hittat rätt än. Kan du dela med dig av NCS-koden?

  Kerstin 2016-06-20 13:54:10
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson