Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YSL MANIA

IMG_6030-copy copy

Mina absoluta favoritläppstift är Saint Laurents Rouge Pur Couture!

Hmm, det var inte det lättaste att packa inför den här bröllopshelgen! Det ser ju ut att bli regn hela dagen i morgon så jag har packat ner lite olika alternativ. Klädsel i morgon är sommarfin och jag har ett riktigt bra alternativ, en beige klänning, men är det för kallt kan jag nog inte ha den och då blir det eventuellt byxor eller en annan. lite varmare klänning jag har med mig.

Och jag är så obeslutsam idag, haha, jag tänkte ha läppstift i morgon om jag kan ha min beiga klänning men jag kunde inte bestämma mig för f’ärg så det fick bli tre läppstift. Ett rosa och två olika röda nyanser.

Jag är ett stort fan av YSL’s läppstift för jag tycker de håller länge och kladdar inte men som ni vet så använder jag alltid en läppenna under mina läppstift. På mig håller egentligen färgen så mycket längre när jag bara kör läppenna men ibland är det härligt med ett läppstift också för den rätta känslan.

Vi sitter faktiskt i bilen just nu och är på väg till Eskilstuna där vi ska checka in på hotell, vi blir hämtade redan kvart över tre och då åker vi till vigseln sedan är det middag och fest resten av kvällen. Jag har sett fram emot det här bröllopet så länge nu så det ska bli sjukt roligt! Jag har med min lilla kamera och ska ta lite bilder. Ha en fin fredag bästa, vi hörs i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Klänningen va så fin! Vart ifrån? Stiligt par 🙂

    Anna 2016-06-18 13:08:08
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind